Halo: Reach X360

A 2009-es E3 menetrendszerű bejelentése: új játék a Bungie csapattól, kiegészítve a Halo univerzum így is igen széles világát. Master Chief jelentkezz! A játékok pályacsomagok is kaphatók természetesen.

Halo: Reach Defiant Map Pack villámteszt

A Bungie utolsó munkássága a Halo-univerzumban a Noble Map Pack volt, mely a megszokottól eltérően nem ért el túl nagy sikereket a játékosok körében. Nem kellett hozzá sok idő azonban, hogy megérkezzen az új csomag, amit ezúttal már a világ legnagyobb Halo-rajongóiból verbuválódott 343 Industries készített…

Halo: Reach teszt

Vannak az életben olyan dolgok, amiken nem lehet változtatni. Ilyen a születés, a halál, a szerelem, és ilyen a múlt is, ami már megtörtént… Különleges dolog részesévé válni, hiszen az ember örökké remél, sose adja fel, és valahol abban bízik, hogy majd ő képes lesz másképpen alakítani a történéseket...

Halo: Reach Multiplayer bétateszt

A Halo-rajongók számára május 3-a nemzeti ünnepként volt bejelölve a naptárban, bizonyára rengetegen voltak olyanok, akik erre a napra felfüggesztették tanulmányaikat, szabadságot vettek ki, urambocsá beteget jelentettek, vagy éppen párkapcsolatuk harmóniáját tették kockára. Mindez egy játék miatt, ami sokaknak sokkal több csupán egy szórakozási forrásnál. Hölgyeim és uraim, íme Halo Reach béta! Ne menjetek sehová!

Halo: Reach

Amikor a Halo: Reach neve először felmerült tavaly nyáron, mindenki Eric Nylund előzményeket bemutató novellájával, a The Fall of Reach-csel azonosította a játékot. A találgatások hellyel-közzel igaznak is bizonyultak, az emberiség és a covenant haderők háborúját bemutató legújabb rész azonban egy teljesen új, eddig sosem látott szemszögből közelíti meg az eseményeket.