EA Sports MMA PS3, X360

Egy harcművészeti és ketrecharcot kombináló verekedős játék az EA Sports részlegéről.
Típus: MMA, Sport, Verekedõs

GDC 10: Giga adag screenshot a kiállításról

Annyi screenshotunk van a Game Developers Conference-ről, hogy még a lista átolvasása is külön program. Ja, és csak szupersztár címek vannak benne!

Electronic Arts - hatalmas megjelenések az évben

Az Electronic Arts megjelenési lista tervezetéből szemezgetünk, melyre rápillantva hatalmas címek érkezését látjuk a következő hónapokban.

Hétfő délelőtti galériafrissítés közel 400 új képpel

Mai összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint az Aliens vs. Predator, a House M.D., a Red Dead Redemption, a Spec Ops vagy a Supreme Commander 2.

Szeptemberben jelenik meg az EA Sports MMA

Hiába jelentették be korábban, mégis jóval később kerül boltokba az EA Sports nevével fémjelzett MMA-játék - a rivális UFC 2010 már májusban megjelenik majd.

Kedd esti giga galériafrissítés

Ma esti összeállításunkban olyan sztárok várják az érdeklődőket, mint az Army of Two, a Borderlands, a Modern Warfare 2 vagy a Command & Conquer 4.

EA Sports MMA - Megérkezett az első kedvcsináló

Megérkezett az első kedvcsináló előzetes az EA Sports játékából, amelyben majd profi ketrecharcosként kell legyűrnünk ellenfeleinket, hogy mi legyünk a bajnokok.

Befutott az első képlopat az EA Sports MMA-ból

Jól el vagyunk látva profi bunyós játékokkal. Ott a Fight Night 4, az UFC 2009 és a nemrég megjelent WWE 2010, most pedig az EA Sports MMA is megmutatta magát.

E3 2009: Trailerek az EA konferenciájáról

Befutottak az első videók is, melyeket a konferencia alkalmával vetítettek le számunkra, hogy nyál csurgatva kívánjuk mihamarabb az idei év végét.

E3 2009: EA konferencia LIVE BLOG!

A Microsoft hatalmas bejelentései után sincs megállás, hiszen az Electronic Arts csak most jött, hogy megmutassák ők mit tartogatnak tarsolyukban.