Metal Gear Solid: Peace Walker

PSP-exkluzív Metal Gear Solid játék Kojima mestertől, személyesen - a játék az IGAZI Metal Gear Solid folytatás a negyedik rész után.
1373302749

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A kánikula tipikus dilemma elé állítja a gamereket: azért menjünk el strandolni, mert meleg van, vagy éppen azért maradjunk otthon és játsszunk, mert meleg van? Nos, a héten majdnem mindegy, mert túl sok játékot nem kapunk.
1372431000

Kedvcsináló a Metal Gear Solid-csomaghoz

Július első napjaiban érkezik a Metal Gear-széria huszonötödik szülinapját ünneplő The Legacy Collection, ehhez kaptunk most egy kétperces kedvcsinálót. Minden benne lesz, ami Metal Gear.
1367586000

Miért nincs Metal Gear Solid-csomag Xbox 360-ra?

Hideo Kojima elárulta, miért lesz PS3-exkluzív a Metal Gear Solid: The Legacy Collection, igaz, az ok nem túl meglepő: azért, mert a Metal Gear Solid 4 adatmennyiségéhez durván hét DVD kellene.
1366707600

Jön a Metal Gear Solid: The Legacy Collection

A Konami megerősítette a korábbi pletykákat, a sorozat huszonötödik születésnapja apropóján PS3-exkluzív Metal Gear Solid-kollekció érkezik, ami az összes részt tartalmazza majd.
1346313645

Mozifilm készül a Metal Gear Solid alapján

A minap rendezték meg a Metal Gear huszonötödik születésnapját ünneplő eseményt, aminek apropóján több bejelentéssel is készült a Konami és persze a sorozat atyja, Hideo Kojima. Az egyik legfontosabb hír az volt: a Columbia Pictures mozifilmet készít a patinás széria alapján.
1332165600

31 millió példányon is túl van a Metal Gear-széria

A tavalyi év végéig több mint 31 millió példányt adtak el a Metal Gear-sorozat egyes darabjaiból, jelentette be a Konami. A hír akkor érkezett, mikor kiderült: a Metal Gear Solid első két része is ott lesz a Smithsonian videojátékos kiállításán, melynek megnyitóján Hideo Kojima is felszólalt.
1322398800

Kojima sokszor meg akarta ölni Snake-et

Nem nagy újdonság, nem először halljuk, hogy Kojima nem tudja befejezni a Metal Gear Solid-sorozatot. Legutóbb azt mondta, a következő részben szeretne már minél kevesbé benne lenni, de ha a Guns of the Patriots példáját vesszük alapul, ez úgysem fog sikerülni.
1319634000

Négy perc a Metal Gear Solid: Peace Walker HD-ből

Újabb négyperces trailer érkezett a Metal Gear Solid: Peace Walker felújított változatából, a Sony mintha feltűnően csak a PSP-s verziót akarná promózni - persze ebben nincs semmi meglepő, a legnagyobb látványbeli ugrás szinte biztosan a kézikonzolos játék és a HD változata között lesz.
1316879160

Jön a Rizikó Metal Gear Solid változata

A Konami összeállt egy projekt erejéig a USAopoly csapatával, közös munkájuk gyümölcse a Rizikó Metal Gear Solid változata lesz, ami október elején kerül forgalomba. A társasjáték limitált példányszámban érhető majd el, remélhetőleg az Amazonról sikerül levadászni néhány példányt!
1312549200

Metal Gear Solid nélkül is jól ment a Konaminak

Bár a Pro Evolution Soccer és a Metal Gear Solid játékok eladásai visszaestek, a Konami a közösségi játékaiból pótolni tudta a kiesett bevételeit, s ezzel nyereséggel zárta az elmúlt negyedévet. A vállalat az üzleti év végére is jó teljesítményre számít, és ehhez látszólag meg is vannak a megfelelő címei.