Metal Gear Solid: Peace Walker

PSP-exkluzív Metal Gear Solid játék Kojima mestertől, személyesen - a játék az IGAZI Metal Gear Solid folytatás a negyedik rész után.
1309800811

Kojima akkor hagyja abba, ha elégedett lesz

Hideo Kojima úgy van a munkásságával, mint a nők a testükkel: sosem lesz teljesen elégedett. A mester a Gameindustry.biznek nyilatkozva elárulta, hogy ellenkező esetben abbahagyná a játékfejlesztést, de a jelenlegi technológiák még mindig egyre többet kívánnak meg tőle.
1307601338

E3 2011: Jöhet a Metal Gear Solid a Wii U-ra

Még egy kis Wii U hír a biztonság kedvéért. Ha végignézted az eddig bejelentett játékokat, valószínűleg elgondolkodtál azon, hogy a Kojima Productions miért nem készül még semmivel a Nintendo új konzoljának indulására. Nos, a srácok mindenesetre gondolkoznak rajta.
1307082600

E3 2011: Metal Gear Solid HD csomag - Xboxra is

Metal Gear Solid 5 az ígéretekhez hűen nem volt a Konami konferenciáján, de Kojima azért megjelent, és bejelentett ezt-azt. A mester több érdekességgel is készült a Metal Gear Solid rajongóknak, így többek között egy PS3-ra és Xbox 360-ra is megjelenő HD kollekciót is bemutatott.
1306318800

Lelőtték Hideo Kojima új projektjét

Kojima mester szomorúan tudatta twitteres követőivel, hogy a projektet, amin az utóbbi egy évben dolgozott, lelőtték. A designer legenda nagyon el van kenődve, mi pedig kissé bizonytalanságban leledzünk: nem tudjuk ugyanis, hogy pontosan melyik játékról van szó.
1302174048

E3 2011: Kiszivárgott a Sony felhozatala?

Egy, a Sony alkalmazásában álló névtelen francia úriembertől kiszivárgott néhány adat arra nézve, hogy mire számíthatunk idén a japán vállalattól az idei E3-on. Számos pletyka szól az NGP-ről és annak játékairól, valamint arról, hogy a Sony tervez valamit a Bungie-val karöltve. Durva egy expó lesz, az tuti!
1299219310

GDC 2011: Tarolt a Red Dead Redemption

San Franciscoban nemcsak a tömény szakmai megbeszéléseké a terep, hanem átadták a Game Developers Choice Awards díjait is, melyek ismét az iparág krémjének véleményét tükrözik. A buli házigazdája a Double Fine színeiben tündöklő Tim Schafer volt, a nagy nyertes a Rockstar tavalyi gyöngyszeme lett.
1294912800

GDC 2011: Hét GDCA-jelölést kapott a Limbo

Kihirdették az idei Game Developers Choice Awards díjátadó jelöltjeit. A Game Developers Conference részeként megrendezendő eseményen a fejlesztők nevezhetik, majd választhatják ki az elmúlt időszak legjobb játékait, így nem véletlen, hogy a Limbo is magához méltó figyelmet kaphat végre.
1294669513

Megvan a nagy év végi szavazás győztese

Lezárult a Gamekapocs tavaly év végi szavazása, amelyben arról kérdeztünk Titeket, hogy melyek voltak a 2010-es év legjobb játékai. A kategóriák győzteseit már ismeritek, míg a legeslegjobb címre egy második forduló keretében voksolhattatok - a Gamekapocs olvasók szerint az év játéka nem más, mint a...
1291382364

Megvannak a PlayStation Awards nyertesei

A Sony japán részlege évről-évre jutalomban részesíti azokat a játékokat, amelyek a legnépszerűbbek voltak a szigetországban. Idén a Final Fantasy XIII-nak jutott a legnagyobb megtiszteltetés, elvégre csak belőle kelt el több mint egymillió példány. A nyertesek listájáért erre fáradjatok!
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!