Wii Fit Plus

A tartozékok között található Balance Board-on a játékosok labdafejelő gyakorlatokat, jógát végezhetnek, miközben a lábuk alatt lévő készülék a testsúlyáttevődést, a tartást és a mozgást pontosan kiszámítja, mindezt most továbbfejlesztett formában.

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Bár az Xbox 360-as játékok között még mindig a legjobb, az Alan Wake visszaesett az összesített toplistán, és csak a hetedik legkeresettebb játék volt.

Második helyen nyitott itthon az Alan Wake

Megjelenése után rögtön a második helyen nyitott az Alan Wake az összesített toplistán, ami egy platform-exkluzív játéktól mesés teljesítmény.

Rosszul zárta az áprilist az amerikai játékpiac

Tavaly július óta nem estek vissza ennyire az eladások az előző évhez képest Amerikában, a hónap játékából, a Splinter Cell: Convictionből is alig félmillió példány kelt el.

Hazai eladási toplista - harmadik a King Arthur

Beerősített a magyar fejlesztésű King Arthur: az ultranehéz stratégiai játék mind a PC-s, mind pedig az összesített toplistán a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Megint a World of Warcraft vezet a hazai toplistán

Visszavette a vezetést a hazai toplistán a World of Warcraft előfizetői kártya, őt pedig az utóbbi idő két legnépszerűbb FPS-e, a Bad Company 2 és a Modern Warfare 2 követi.

Megvannak az idei BAFTA-díjátadó jelöltjei

Idén is megrendezésre kerül a brit filmakadémia díjátadója, ahol jó szokásukhoz híven nem csak a legjobb filmeket, hanem a játékokat is díjazzák a szakértők.

Világszerte visszaestek a játékeladások

Az NPD, a GfK-ChartTrack és a Famitsu Amerikában ,Nagy-Britanniában és Japánban végzett felmérése szerint 8 százalékkal estek vissza a játék eladások az utóbbi évben.

Wii Fit Plus bemutató a Hungexpón

Ma nyitotta meg kapuit a Wellness & SPA kiállítás a Hungexpón, melynek keretin belül délelőtt megtartották a Wii Fit Plus első hazai bemutatóját.

Balance Boardot használnának a repülőtereken

Az amerikai Belbiztonsági Minisztérium módosított Balance Boardot használna a repülőtereken, hogy kiszúrják vele az esetleg veszélyes utasokat.

Okóber 30-án megérkezik a Wii Fit Plus

A Wii Fit Plus 2009. október 30-án kerül az európai boltokba, új testi és lelki gyakorlatokat nyújtva és még jobban megkönnyítve az otthoni edzésedet.