ModNation Racers PS3, PSP, Vita

A ModNation Racers-ben saját készítésű pályákon versenyezhetünk barátainkkal - csak meg kell tervezni, hogy nézzen ki az aréna, és már indulhat is az összecsapás!
Típus: Autóverseny, Gokart, Ügyességi

E3 2010: Kiállítás előtti galériafrissítés

Ahogy videókból, úgy képekből is jutott bőven a kiállítás előtt, össze is gyűjtöttük őket egy szép nagy csokorba a múlt héten bejelentett nagyágyúk első látnivalóival együtt.

Élen nyitott itthon az új Sims-kiegészítő

Még a World of Warcraftot is lazán legyűrte a The Sims 3 legújabb kiegészítője az Álomállások, azaz az Ambitions. A harmadik ezúttal a FIFA 10 lett.

ModNation Racers

Ahogyan azt előre sejteni lehetett, a LittleBigPlanet igencsak nagy hatással volt az iparra, természetesen nem csak a játékosokra, hanem azok készítőire is. Itt van az első cím, ami megpróbál az iránymutató, zseniálisan fantasztikus KisNagyBolygó nyomdokaiba lépni, lássuk, hogy sikerül-e neki…

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megint jó kis hétnek nézünk elébe, jön a Blur, a Super Mario Galaxy 2, a ModNation Racers, az UFC 2010 és az SBK X is - van miből válogatni, az már biztos!

Hamarosan kipróbálható a Modnation Racers

A LittleBigPlanet után újabb aranyos építgetős játék jön PS3-ra, csak ezúttal autós témában. A Modnation Racers szerdán jelenik meg, előtte azonban lesz demó!

Friss screenshotok borongós májusi délutánra

Crysis 2, Dead Space 2, Dragon Ball, EA Sports MMA, F1, Kane & Lynch, Medal of Honor, Star Wars, és még sok más játék a mai galériafrissítésben!

Kevin Butler ezúttal a ModNation Racers reklámban

A zseniális Kevin Butler ezúttal a még zseniálisabbnak ígérkező ModNation Racers reklámban szerepel, mint személyi edző.

Négyfős osztott képernyő a ModNation Racersben

A játék bétatesztje alatt a fejlesztők rengeteg visszajelzést kaptak a ModNationnel kapcsolatban, melyek közül a legfontosabb a 4 fős split-screenre való igény volt.

Ezek a játékok támogatják a PS mozgásérzékelőt

Kezdetben egy tucat játék se támogatja majd a Playstation Move mozgásérzékelős kontrollert, de most legalább már tudjuk, hogy pontosan milyen címekből áll a lista!

GDC 10: Bemelegítő screenshotok kapunyitáshoz

Mindjárt indul az idei Game Developers Conference, mi pedig nem is ünnepelhetnénk meg ezt máshogyan, mint egy nagy adag screenshottal!