ModNation Racers PS3, PSP, Vita

A ModNation Racers-ben saját készítésű pályákon versenyezhetünk barátainkkal - csak meg kell tervezni, hogy nézzen ki az aréna, és már indulhat is az összecsapás!
Típus: Autóverseny, Gokart, Ügyességi

Brutális screenshot-felhozatal hétfő estére

Új Aliens vs. Predator, Dragon Age: Origins - Awakening, Nier, Star Trek Online, Supreme Commander 2 és UFC 2010 képek várják az érdeklődőket mai összeállításunkban.

PSP-re is megjelenik a Modnation Racers

PlayStation Portable-re is megjelenik a Sony új versenyjátéka, mely a LittleBigPlanethez hasonlóan a felhasználói tartalomkészítésre helyezi a hangsúlyt.

Óriási galérafrissítés hétfő reggelre

Új Army of Two, Darksiders, Gran Turismo 5, Just Cause 2, Mass Effect 2 és Quantum Theory képek várják többek között az érdeklődőket e heti összeállításunkban.

Hétfő délutáni galériafrissítés ebéd utánra

E heti összeállításunkban olyan játékokról kerültek be friss képek, mint a Starcraft 2, a Lost Planet 2, a Napoleon: Total War vagy a Monster Hunter 3.

GamesCom 09: Az első nagy screenshot adag

Elstartolt a GamesCom 2009, mi pedig máris egy nagy adag screenshottal kezdjük a napot. Persze forró csokival jobb lenne, de ilyen a játékújságíró élete!

Mozgásba lendült a ModNation Racers

Az idei E3-on jelentették be a United Front autóversenyét, amely leginkább a LittleBigPlanet című játékhoz hasonlít, csak tuningolt verdákkal száguldozunk.

E3 2009: Giga galéria összeállítás a második napról

A Nintendo galériája után most jöjjenek a PC-s és nagykonzolos címek. Annyi van, hogy már az is egy külön program, hogy az ember végigolvassa a neveket!

E3 2009: A Sony videóinak folytatása

A japán cég konferenciáján bemutatott videók egy csokorba bele sem fértek, ezért itt a folytatás szintén hatalmas nagy nevekkel, amelyek idén és jövőre várnak ránk.

E3 2009: SONY konferencia LIVE BLOG!

Vajon mi lesz a Sony válasza a Microsoft újdonságaira? Lesz meglepetés a PSP GO-n kívül? Élő LIVE BLOG tudósításunkból mindenre fény derül!