Need for Speed: Hot Pursuit , Mobil, PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

A Burnout-sorozat alkotói beszálltak a Need for Speed fejlesztésébe.
1391276535

Szünetel az új Need for Speed fejlesztése?

A Polygon több forrásból is azt az infót kapta, hogy leépítések voltak a Ghost Games brit részlegénél, és jelenleg az új Need for Speed fejlesztése is szünetel. A maradék fejlesztő az új Battlefielden dolgozhat.
1389594164

Frissítve: Látnivalókon a Need for Speed-film

Kereken két hónap múlva mutatják be a Need for Speed-mozifilmet Aaron Paul főszereplésével. Most két előzetes látott napvilágot az alkotásról, melyek a kulisszák mögé kalauzolnak el. Érzitek a benzingőzt?
1388826058

Leléptek a Criterion Games alapítói

Miután a Criterion Games átpasszolta a NFS-frencsájzt a Ghost Gamesnek, a fejlesztők váltig állították, hogy nincs baj, végre új projektekre koncentrálhatnak. Lehet, mégsem ilyen rózsás a helyzet: már az alapítók is távoztak.
1384848020

Itt a Need for Speed-film második előzetese

Megnéztük a közelgő NFS-mozi legújabb kedvcsinálóját, s kénytelen vagyunk azt mondani, hogy ez nem lesz olyan sekélyes adaptáció, mint általában a játékokból készült filmek. Igazi adrenalinbomba dögös csajokkal és verdákkal.
1383735619

Az EA Sportshoz került a Need for Speed

Az EA fejőstehene, a Need for Speed-frencsájz mától az EA Sports égisze alá került. A sorozatra strukturális átalakítás vár, a kiadó szerint az autóverseny sokat tanulhat majd a cég sportjátékaitól.
1382886000

Mi az a Need for Speed: Millionaire?

Egy kukában landolt Need for Speed-epizód koncepciója. A Criterion Games fejese, Alex Ward több soha el nem készült projektjükről is lerántotta a leplet - ez volt köztük az egyik.
1380178800

Itt a Need for Speed-film első trailere

Ahogy azt az előzetesen kiadott képek láttán sejteni lehetett, befutott a Need for Speed-film első trailere is: másfél perc dráma, másfél perc üldözés és verseny, másfél perc Aaron Paul.
1379253600

Képeken a Need for Speed-film

És még mindig Need for Speed: a minap két képet kaptunk az autóverseny alapján készülő moziról, és bár az autók hiányoznak róla, a főszereplőket megnézhetjük magunknak.
1377867615

A Criterion nem csinál több Need for Speedet

Úgy tűnik, hogy a Criterion Games kiszáll az NFS-frencsájzból, a márkát a soron következő részt jegyző svéd Ghost Games veszi át. A témák sem váltják egymást évről-vére, a rajongók tudni fogják, hogy mire számítsanak.
1368457241

Már forgatják a Need for Speed-filmet

Nagyobb fordulatszámra kapcsoltak a Need for Speed-mozifilm alkotói. Az adaptációt csak februárban jelentették be, de már forgatják Georgia államban. Reméljük, hogy nem kapkodják el.