Mortal Kombat PS3, Vita, X360

A Mortal Kombat kilencedik része visszatér a gyökerekhez; kevesebb szuperhős, de több vér vár majd a rajongókra! A játékból egy DLC-kel bővített kiadás, a Komplete Edition is megjelent.
1354615226

Megújul a Mortal Kombat: Legacy második évada

Februárban startol el az élőszereplős Mortal Kombat: Legacy második évada a Machinima csatornáján. A készítők egy sor újdonsággal szolgálnak, példának okáért szereplőcserére is számíthatunk. Casper Van Dien a porondon!
1352376055

Alakul az új Mortal Kombat-mozifilm

A Warner Bros. az 1995-ös film rebootjaként hivatkozik az új Mortal Kombat-filmre, melynek gyártása állítólag már elkezdődött. A történet egy szupermarketben dolgozó fiatalemberről szól, aki ráébred arra, hogy milyen szuperképességei vannak, és bunyózni kezd. A Legacy-sorozat készítője jegyzi a filmet.
1351346488

A Skyrim az év legjobb játéka

Legalábbis a Golden Joystick Awardson. Furcsának tűnhet az időzítés, de a játékos ceremóniát évről-évre ilyenkor, az őszi szezon kellős közepén rendezik meg, így könnyen lehet, hogy az idei év legjobb játékai éppen a tavalyiak, és az ideiek pedig a jövő évi legjobbak. Vagyis értitek...
1347949800

Mortal Kombat-veteránt szerzett a Zynga

A Zyngának nem megy éppen kiemelkedően mostanában, a munkatársak inkább elhagyják a süllyedni látszó hajót, így talán érthető az, hogy a cég pótolni szeretné a veszteségeket. Ezt egy új fejlesztőcsapat felvásárlásával igyekeznek megtenni, mellyel érkezik egy-két iparági veterán is.
1342366200

Mortal Kombat: Legacy - jön a második évad

Azt ugyan bátor dolog lenne kijelenteni, hogy osztatlan sikert aratott a Mortal Kombat: Legacy websorozat, azonban a rajongók minden bizonnyal élvezték a rövid epizódokból felépülő, újszerű történetet. Nos, a Comic-Con elhozta számunkra a második évad hivatalos bejelentését is.
1337587840

Mortal Kombat Vita teszt

Holttestek hevernek szanaszét a mocsokban. Liu Kang, Kung Lao, Sonya, Johnny Cage, Scorpion, Sub Zero mind halott már, maradványaikat keselyűk tépkedik jóízűen, komor sötétség ereszkedik a sivatagra. Két harcos van csak talpon. Raiden és Shao Kahn.
1335952821

Mortal Kombat Vita - befutott a launch trailer

A héten jelenik meg a Sony újgenerációs handheldjére a Mortal Kombat, ennek apropóján a Warner kiadta a játék launch trailerét. Teljesen egyedi irányítási megoldás, az érintőképernyő kihasználása és ugye ott lesznek az extra kosztümök is. Ha van Vitád, szinte kötelezően beszerzendő darab.
1335794400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most sem leszünk túlzottan eleresztve játékmegjelenések szempontjából, de nem panaszkodhatunk: ha nagyon akarunk, fogunk találni olyan anyagot, amivel játszhatunk a napokban. Amúgy is itt a jó idő, tudjátok: legalább addig hagyjátok ott a gépet, amíg ki nem cipelitek a szabadba!
1335601800

Mortal Kombat - továbbra is csajok

Továbbra is Mortal Kombat, továbbra is PS Vita, és továbbra csajok. Röviden így lehetne összefoglalni az új előzetes lényegét, bár azt még hozzá kell tenni a teljes pontosság érdekében, hogy klasszikus skinekről van szó. Aminek a női harcosok esetében is örülünk.
1335531600

Cicaharc élőben: Kitana vs. Mileena

A Mortal Kombat minden bizonnyal nagyot fog szólni PS Vitán is. Hogy ezt ne felejtsük el, a készítők kidobtak nekünk egy élőszereplős előzetest, s örömmel jelentem, sikerült megfelelő mellméretű leányzókat találni Kitana és Mileena eljátszására. Sajnos a ruhák fenn maradnak.