Mortal Kombat PS3, Vita, X360

A Mortal Kombat kilencedik része visszatér a gyökerekhez; kevesebb szuperhős, de több vér vár majd a rajongókra! A játékból egy DLC-kel bővített kiadás, a Komplete Edition is megjelent.
1317978000

Manga- és anime-rajongók: hétvégén MondoCon!

Ha szereted a mangákat és animéket, érdemes lesz a hétvégén a Hungexpó felé venni az irányt, újfent megrendezik majd ugyanis a MondoCont, az ősz legnagyobb ilyen témájú rendezvényét. A MondoCon szervezői szokás szerint a gamerekre is gondoltak - akár megjelenés előtt álló játékokat is kipróbálhattok majd.
1317376846

Új Mortal Kombat film és játék érkezik 2013-ban

Zöld az út az új Mortal Kombat mozi előtt, erősítették meg az érintettek, a Warner Bros. és a New Line Cinema - a rendezést a legutóbbi websorozat készítője vállalta magára. De egy másik jó hírrel is szolgálhatunk: a filmmel párhuzamosan egy újabb videojáték is napvilágot lát 2013 folyamán.
1316107025

Hárommillió eladott példánynál jár a Mortal Kombat

A Warner Bros. örömmel jelentette be, hogy a népszerű verekedős sorozat feltámasztása teljes sikerrel ment végbe: a júniusban megjelent kilencedik Mortal Kombatból világszerte 3 millió példány talált gazdára. A kiadó szerint bunyós címek terén ebben az évben magasan vezetik az eladási statisztikákat.
1313312400

3 millió Mortal Kombat talált gazdára

Úgy tűnik, a sok mellékvágány után végre megérte újra az eredeti pályára állítani a Mortal Kombat sorozatot, s visszatérni azokhoz az értékekhez, melyek naggyá tették az első három részt. A rebootolt sorozat hatalmas siker, s jelenleg is a konkurencia előtt jár eladásokban.
1312902029

Hogy kerül Freddy Krueger a Mortal Kombatba?

A kérdésre a legújabb trailerből kapunk választ. Nem titok, a NetherRealm talán fogytán van a saját karakterekből - ezért nyúl a népszerű horrorfilmek gonoszaihoz. Az első fecske a Rémálom az Elm utcában Freddyjére esett, lássuk a késes kezű fickó háttértörténetét!
1312470002

Bőrpofa is csatlakozik a Mortal Kombathoz?

A NetherRealm Studios tényleg úgy gondolja, hogy a Mortal Kombat karakterlistáját népszerű horrorfilmek szereplőiből válogatja össze egy-egy DLC keretein belül. Freddy Krueger után a Texasi láncfűrészes mészárlás ámokfutójával, Bőrpofával bővülhet a repertoár. Várjuk nagyon!
1311580181

Mortal Kombat: Legacy - itt az utolsó epizód

A szokásosnál többet kellett várni a Mortal Kombat: Legacy befejező epizódjára, de nem véletlenül: a készítők valószínűleg direkt a Comic-Conhoz igazították az új rész premierjét. A kilencedik felvonásban Cyrax és Sektor kerül bemutatásra, természetesen Tancharoen jól bevált stílusában.
1311518709

Mortal Kombat - Freddy Kruegerből sosem elég

Nagy az izgalom, mindenki tűkön ülve várja, hogy bemutatkozzon a Mortal Kombat legújabb karaktere, a Rémálom az Elm utcában című filmekből ismert Freddy Krueger. Most újabb gameplay jeleneteket tudunk mutatni nektek - az biztos, hogy emberünk pengéinek hangjától a hideg kiráz bennünket!
1311415200

Miért pont Freddy került a Mortal Kombatba?

Nos, a válasz egészen egyszerű: azért, mert logikusnak tűnt. Legalábbis a Mortal Kombat alkotója és atyaúristene, Ed Boon szerint, aki elmondta, több horrorszereplőn is gondolkodtak, de végülis a karmos Freddy illett a legjobban a Mortal Kombat brutális univerzumába.
1311338187

Freddy Kruegerrel erősít a Mortal Kombat

Alig mutatkozott be Rain a nagyközönség előtt, a NetherRealm Studios máris bejelentette a Mortal Kombat negyedik DLC-jét, melynek főszereplője nem más lesz, mint a hírhedt Freddy Krueger, a Nightmare on Elm Street pszichopata sorozatgyilkosa. Videónk is van már róla.