Comic-Con 2009

A világ legnagyobb képregény kiállítása, ahol rendszeresen feltűnnek a játék-, moziipar nagyjai is.

Comic-Con 2009: God of War III - Szárnyas Kratos

Két új videó látott napvilágot a God of War harmadik részéről, amelyekben szemügyre vehetjük Kratos hárpiák elleni küzdelmét, valamint egy interjút is láthatunk.

Comic-Con 2009: Októberben jön a Borderlands

A Comic-Conról nem hiányozhatott a közelmúltban képregényes külcsínt kapott Borderlands sem. A Gearbox októberben érkező üdvöskéjéhez egy új trailer is érkezett.

Comic-Con 2009: Jigsaw beteges játékai

Vadi új videókat is szemügyre vehetünk a játék kapcsán, amelyben mi magunk leszünk Jigsaw legújabb áldozatai, a tét pedig nem más, mint az életünk.

Comic-Con 2009: Ismét mozgásban Alan Wake

Hosszú idő után az idei Comic-con rendezvényen végre ismét mozgásba lendült Alan Wake, az író, kinek rémálmai megelevenednek és ellene fordulnak.

Comic-Con 2009: Újabb Halo-érdekességek

A Halo: Reach lehet az utolsó Bungie által fejlesztett Halo, amely ráadásul Natal-támogatást is kaphat, Peter Jackson pedig bejelentette, hogy nem készül el a Halo Chronicles.

Comic-Con 2009: Jön a Force Unleashed PC-re

Rendben, annyira nem ütős bejelentés, mint vártuk, de azért vélhetően a PC-s kollégák örülnek neki, hogy oly hosszú idő után PC-re is megjelenik a The Force Unleashed.

Comic-Con 2009: Avatar a kiállításon

James Cameron legújabb filmjével képviselteti magát az idei Comic-Con rendezvényen. A Star Wars trónkövetelőjének tartott moziból játék is készül majd természetesen.

Comic-Con 2009: NBA Live 10 ízelítő

Sport rajongóknak sem kell csüggedniük a mai napon, hiszen az EA Sport fejlesztői azon fáradoznak, hogy elhozzák számunkra az év kosárlabdás sport játékát.

Comic-Con 2009: Halo Legends bemutató

Megérkezett a bemutatója a még idén Xbox LIVE-on megtekinthető Halo mini sorozatnak, melynek készítésében japán legnagyobb anime gyártói is részt vettek.

Comic-Con 2009: Egy kis csemege estére

Még csak az első napon járunk, ám videó dömpingből nincs megállás és mi nem vagyunk rest, hogy számotokra ezt a leghamarabb publikáljuk.