The Lord of the Rings: Online - Siege of Mirkwood

A nagysikerű Lord of the Rings Online második dobozos kiegészítője.
Típus: Fantasy, MMO

Hétfő délutáni galériafrissítés ebéd utánra

E heti összeállításunkban olyan játékokról kerültek be friss képek, mint a Starcraft 2, a Lost Planet 2, a Napoleon: Total War vagy a Monster Hunter 3.

Hétfő esti galériafrissítés

Szokásos hétfő esti galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Skate 3, a Tony Hawk: Ride, az új Dead to Rigths vagy az Avatar: The Game.

Óriási galériafrissítés hétfő estére

Ismét jelentkezünk heti galériafrissítésünkkel, benne olyan sztárokkal, mint az Epic Mickey, a Gran Turismo 5, a LEGO Universe vagy az Aliens vs. Predator.

Giga galériafrissítés hétfő estére

Komoly címek kerültek e heti összeállításunkba: van itt Dragon Age, Ratchet & Clank, Star Trek Online, Force Unleashed és még messze nincs vége!

Hétvégi galériafrissítés sok-sok új képpel

Hétvégi összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Band Hero, a Dragon Age, a Runaway: A Twist of Fate, a Tony Hawk: Ride vagy a Risen.

Hétfő esti galériafrissítés

Ma esti galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint az Assassins Creed 2, a The Witcher 2, a Gran Turismo 5 vagy a James Cameron's Avatar.

December 1-től tölthető az új Gyűrűk Ura Online

A Turbina ma véglegesítette a The Lord of the Rings Online megjelenési dátumát, amely december első napjára esik, és 20 dollárba kerül majd az expanzió.

Hivatalosan is konzolos MMO-t fejleszt a Turbine

Eddig nyílt titok volt, amit a Turbine immár hivatalosan is elismert: egy nagyszabású konzolos MMO-t fejlesztenek, már másfél éve ezen dolgozik a csapat egyik része.

Lord of the Rings Online - Úton a második expanzió

A Turbina bejelentette, hogy már dolgoznak a nagysikerű The Lord of the Rings: Online következő lemezes kiegészítőjén, melynek alcíme Siege of Mirkwood lesz.