Resistance 3 PS3

A nagysikerű Resistance harmadik része, kizárólag PlayStation 3-ra - a játékhoz természetesen DLC-k is megjelentek.
1315389600

Resistance 3 - összetettebb, de tanulhatóbb

Úgy tűnik, az Insomniac elkövetett egy nagy hibát a Resistance 2-ben: a fegyverrendszer túl összetettre sikerült, ezért sokan nem értették, így sokan nem igazán szerették a játékot. A fejlesztők szerint azonban most úgy lőtték be a rendszert, hogy még az egysejtűek is szépen, lassan megtanulják.
1315234800

Kevin Butler ezúttal a Resistance 3-at reklámozza

Mióta Kevin Butler "visszatért" a Sonyhoz, úgy néz ki, többet dolgozik, mint előtte: egyre másra jelennek meg a reklámok a fikcionális karakterre építve. Most éppen a Resistance 3-ban vált az ellenállás vezetőjévé az úriember, aki egy fehér lóról bíztatja a játékosok tömegét.
1315206007

Összeállt Freddie Wong és az Insomniac

Az iszonyúan profi, videojátékos ihletésű youtube-os videóról elhíresült Freddie Wong abban a kiváltságos helyzetben részesült legutóbb, hogy együtt dolgozhatott a Resistance-sorozat atyjaival, az Insomniackal. Közös munkájuk gyümölcse bemutatja a jövő mozgásérzékelős technológiáját.
1314946848

Resistance 3 - a kimérák bájos fegyverei

Nagyon együtt érzünk a kedves olvasókkal, amikor azt mondják, elegük van a Resistance 3 ilyen-olyan fejlesztői naplóiból, inkább már a bétaverzióval múlatjuk az időnket. Ez már az utolsó fejtágítás szerencsére és érdekes is, elvégre ellenségeink nem semmi készlettel rendelkeznek.
1314199800

Fejlesztőt cserélhet a Resistance-sorozat

Bár semmi sem biztos egyelőre, az Insomniac kreatív igazgatója egy kissé melankolikus hangvételű nyilatkozatában azt találta mondani: "határozottan úgy látja", hogy a Resistance következő részét már nem a csapata fogja fejleszteni, elbúcsúznak tőle, ahogy a Spyrotól is annak idején.
1313737200

Resistance 3 - emberi fegyverek

Már lassan számon sem lehet tartani, mennyi fejlesztői napló és különböző előzetes jelent már meg a Resistance 3-mal kapcsolatban, de ez nem akadályoz meg minket abban, hogy közkézre adjuk a legújabbat. A téma ezúttal a fegyverek, azon belül is a "normális", emberi darabok.
1313593800

GC 2011: A Resistance 3 kedvcsinálói is befutottak

A Resistance harmadik részéből annyi mindent láttunk - ami így a megjelenéshez közel nem annyira meglepő -, hogy jóformán tényleg az hat üdítőnek, ha gameplay jelenetek helyett valamilyen más kedvcsinálóval próbálnak meg minket felcsigázni a készítők. Új trailer és screenshotok következnek.
1313074853

Resistance 3 - motion capture okosságok

A teljesen élethű karaktermozgásért felelős motion capture-ra az Isomniac is alaposan rágyúrt a Resistance 3 fejlesztésekkor. Most ismét a kulisszák mögé tekinthetünk, ahol megtudhatjuk miként segítette ez a technikai innováció a játék történetének megépítését. A bétateszt ma indult.
1312970455

Még egy kis multis lövölde a Resistance 3-ból

A nagyágyúk megjelenése előtt az egyszeri rajongó igényeit csupán a menetrendszerű kedvcsinálók képesek kielégíteni, vagy még azt sem. A Resistance 3 a Sony másik nagy FPS-frencsájza a Killzone mellett, közös bennünk a masszív online tartalom. Íme az n+1-dik multis előzetes.
1312466613

Resistance 3 - New Yorkban sincs megállás

Korunk videojátékai előszeretettel pécézik ki a címben szereplő amerikai nagyvárost, melynek vége mindig az lesz, hogy a metropolisz romokban hever. Legyen szó űrlényekről (Crysis 2) vagy terroristákról (MW3) az idei év legkedveltebb csatatere az, amelyik Frank Sinatra nótájában is szerepel.