Resistance 3 PS3

A nagysikerű Resistance harmadik része, kizárólag PlayStation 3-ra - a játékhoz természetesen DLC-k is megjelentek.
1323172850

Resistance 3 - érkezik a Brutality DLC

Úton van a Resistance 3 legújabb letölthető csomagja, mely a beszédes Brutality pack névre hallgat. A kiegészítő új játékmódot, új fegyvereket és zúzós új zenéket hordoz magában, s a legszebb az egészben, hogy a heti PlayStation Network frissítéssel már elérhető lesz.
1318690800

Megugrottak a 3DS eladásai Amerikában

Megérkeztek az NPD Group szeptemberi toplistái, az Egyesült Államokban a múlt hónapban még a Madden NFL sikere ellenére is csökkentek a szoftvereladások, és a konzolok értékesítései is visszaestek. A Nintendo 3DS megtáltosodott némileg, persze az óriási árcsökkentés után ez nem meglepő.
1318680000

Nem veszik eléggé a Resistance 3-at?

Megjött, leteszteltük, aztán elfelejtettük. Úgy tűnik, hogy a játékosok java része még a második pontig sem jutott el, hanem rögtön megvenni is elfelejtette. Az első havi eladások ugyanis messze alulmúlják a második rész teljesítményét, ami nem jelent sok jót.
1317742200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megint sűrű hétnek nézünk elébe, több olyan cím is szerepel a felhozatalban, amivel mindenképpen érdemes lesz futni egy kört. A leginkább várt anyag természetesen nem más, mint a Rage: John Carmack és az id Software vadi új címmel és engine-nel mutatkozik be a héten, mi pedig nem győzünk várni rá.
1317486600

A Modern Warfare 3 lehet a karácsonyi sztár

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzak, hogy ősszel, év vége felé azért szaporodnak meg annyira a megjelenések, mert közeledik a karácsony. A Nielsen piackutató cég ezért is készíti el évről-évre a felmérését, melyben arról kérdezi az embereket, milyen videojátékot vennének meg az ünnepi szezonban.
1317049200

Második helyen nyitott itthon Red Orchestra 2

Rögtön a megjelenése után a második helyre küzdötte fel magát a Red Orchestra folytatása: a második világháborús FPS-ek tucatjai közül realizmusával kitűnő játékot imádták a magyarok, csak éppen a Dead Islandet nem tudta lenyomni, ami még jobban szerepelt, mint a múlt héten.
1316440800

Élen nyitott itthon a Dead Island

Bár nem indult problémamentesen a Dead Island rajtja, a játékosokat látszólag meggyőzte a Techland: a lengyel-magyar barátság jegyében a hazai gamerek is alaposan bevásároltak a trópusi hangulatot zombiirtással megvadító akció-szerepjátékot. A Resistance 3 is szépen nyitott, de neki nem futotta dobogóra.
1316022267

Resistance 3 teszt

A három évvel ezelőtt megjelent Resistance 2 minden tekintetben felülmúlta az első részt és félő volt, hogy olyan magasra helyezte a mércét, amit igencsak nehéz lesz überelni. A végén érkező fordulat pedig egyenesen legendássá tette a címet. Lássuk hát, hogyan muzsikál ezek után a folytatás!
1315411238

Resistance 3 - itt a launch trailer, úton az első DLC

A hét legkelendőbb címe PS3-fronton a Resistance 3 lesz, az Insomniac shootere még az eddigi próbálkozásainál is összetettebbnek ígérkezik - ahogy azt már a nap folyamán megírtuk. A megjelenés örömére a Sony fellőtte a játék új trailerét, melyben az egyik legtutibb fegyverről, a Cryogunról lesz szó.
1315404000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Végre itt a szeptember, végre vannak játékmegjelenések - most nem csak úgy mondjuk, tényleg vannak. A listán több nagyobb cím is felvonul, érkezik a Dead Island, jön a Resistance várva-várt harmadik része, kapunk új Warhammer 40.000-játékot és visszatér a Star Fox is.