Might & Magic: Heroes VI PC

Készül a Heroes of Might & Magic hatodik része, melyet ezúttal a magyar illetőségű Black Hole Entertainment fejleszt.
1318590004

Might & Magic: Heroes VI - itt a launch trailer

Újabb mérföldkövet üdvözölhetünk a hazai játékfejlesztés sokat látott palettáján. A Heroes VI a napokban végre a boltokban landolt a Ubisoft gondozásában, de ami a lényeg: a magyar Black Hole fejlesztésében. Kiderül, hogy fiainknak sikerült-e a lehetetlen, ám addig itt az utolsó előzetes.
1318357742

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is akad majd játszanivaló, a begőzölt zombirajongóktól a benzingőz szerelmesein át az önjelölt pilótákig mindenki megtalálhatja a számítását az elkövetkezendő napokban. Jön a Dead Rising 2 alternatív felvonása, az Ace Combat legújabb epizódja és a Forza 4 is.
1318267984

Heroes VI - gyűjtőknek szánt szobor, nagy betűvel

A Might & Magic: Heroes VI mellé egy komoly, kifejezetten gyűjtőknek szánt ajándék is készül, Michael arkangyal 65 ezer forint értékű szobrához viszont csak kevesen férhetnek hozzá, jelenleg például nagyon úgy néz ki, hogy itthon egyetlen szerencsés büszkélkedhet majd az ereklyével.
1317916855

Könnyek a Might & Magic: Heroes VI trailerében

Mit hathatja át leginkább az egyszer fantasy hős érzékeny lelkivilágát legjobban? Hát persze a vér és könnyek. A vérről már megemlékeztünk legutóbb, lássuk, hogy a könnyek, az érzelgősség tényleg jót tesz-e magyar Black Hole által jegyzett Heroes VI-nak. Zsebkendőt bekészíteni!
1317294046

Might & Magic: Heroes VI - könnyek és vér

Te tudod már ki mellett fogadsz majd hűséget a Heroes VI-ban? A Ubisoft kiadta a körökre osztott stratégia legújabb trailerét, melyből nem hiányzik a sötét ómen és az elkeseredett világkép. Habár a játékot többször halasztották már, bízunk benne, hogy hazánk fiai ismét nagyot alkotnak majd.
1313568000

GC 2011: Itt a Might and Magic: Heroes VI trailere

Tegnap este a nagy hajtásban sajnos sikerült elnéznünk a tény mellett, hogy egy fantasztikus előzetes érkezett a Might and Magic: Heroes VI-hoz. Nálam technikailag és hangulatban is ez viszi eddig a prímet az idei GamesCom-trailerek közül, megtekintése erősen ajánlott.
1313067611

GC 2011: Befutott Might & Magic Heroes VI teaser

Habár a hazánk fiai által fejlesztett Heroes VI megjelenése szeptemberre csúszott, a jövő héten esedékes GC-n kinn lesz a játék. Ezt harangozza be az Ubisoft a frissen kiadott előzetesében. A bétás tapasztalatok egyöntetűen állítják, hogy nem szenved csorbát a hírhedt körökre osztott stratégia.
1312814800

Egy hónapot késik a Might & Magic Heroes VI

Megint késik a Heroes of Might & Magic hatodik része, a kisebb névvariáláson átesett, magyar fejlesztésű Might & Magic Heroes VI. Egy hónapos csúszásról van szó mindössze, de a Ubisoft szerint ez is létfontosságú, mert a rajongók visszajelzései alapján csiszolgatják majd még egy keveset a játékot.
1307008800

Might & Magic: Heroes VI - hamarosan indul a béta

Úgy fest a helyzet, hogy a Heroes-rajongók örülhetnek: a játék bétatesztje hamarosan indul, ami valószínűleg azt is feltételezi, hogy ha csak nem történik valami nagyobb katasztrófa, akkor az anyag nem fog többet késni, s a fejlesztők tartani tudják a szeptemberi megjelenést. Ja, van új előzetesünk is.
1303398000

Késik a Might & Magic: Heroes VI

Örömmel vennénk, ha a Might & Magic név újra teljes erejével csapna le a játékiparra, ahogy tette azt régebben is. Ehhez az első lépés lehetne a magyar csapat által fejlesztett Heroes VI, aminek nyáron kellett volna megjelennie, azonban a tökéletes munka érdekében eltolták kicsit a kiadást.