Pro Evolution Soccer 2011 , 3DS, IPHONE, PC, PS2, PS3, PSP, X360

A Konami FIFA-ellenes sorozatának legújabb része, mely újfent megjelenik az összes platformra.
1339761600

Konami kontra EA: a FIFA másolja a PES-t

A Konami brit részlegének munkatársa egy interjúban éles hangon bírálta az EA Sports csapatát és a FIFA-sorozatot, állítása szerint a Pro Evolution Soccer elmaradásában nagyban közrejátszik, hogy az EA elhappolja a licenceket a japánok elől, ráadásul egy csomó ötletet át is emel tőlük.
1300708800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezért szeretjük a tavaszt: szép az idő, ami persze minket marhára hidegen hagy, elvégre ilyenkor jut eszébe a kiadóknak, hogy illene kiadni néhány új játékot. Ez a hét egyébként is különleges, ugyanis új konzolpremierünk lesz pénteken - végre boltokba kerül a Nintendo 3DS.
1300375977

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.
1298739277

Elstartolt a Nintendo 3DS Japánban

A hideg idő ellenére is szép tömeg gyűlt össze a japán üzletek előtt, a minap rajtolt el ugyanis a Nintendo következő generációs kézikonzolja a keleti szigetországban. Persze ahogy az várható volt, türelmesnek kellett lenni: a gépek jó részét az előrendelők vitték el, és a maradék készlet sem volt túl bőséges.
1298469600

Befutottak az első Nintendo 3DS játékértékelések

Emlékeztető: Japánban már a héten boltokba kerül a Nintendo következő generációs kézikonzolja, a 3DS, ennek apropójából pedig az első játékértékelések is elérhetővé váltak. Ahogy az sejthető volt, a többség jó pontokat kapott, de azt nem gondoltuk volna, hogy a Nintendogs + Cats viszi a prímet.
1294669513

Megvan a nagy év végi szavazás győztese

Lezárult a Gamekapocs tavaly év végi szavazása, amelyben arról kérdeztünk Titeket, hogy melyek voltak a 2010-es év legjobb játékai. A kategóriák győzteseit már ismeritek, míg a legeslegjobb címre egy második forduló keretében voksolhattatok - a Gamekapocs olvasók szerint az év játéka nem más, mint a...
1294659002

Mozgásban a Nintendo 3DS húzócímei

Végül foglaljuk össze, hogy mik voltak a leendő 3DS-tulajok számára a betonbiztosnak hitt tudnivalók a Nintendo World 2011 rendezvényen - ahogy korábban megírtuk a megjelenés körüli infókat, most a játékoké a főszerep. Olyan címek láthatók videón, mint a Kid Icarus, a DoA 3D, vagy a Paper Mario.
1290768291

Japánban is az élen végzett a Black Ops

Amerikában tegnap hálaadás volt, ezért a szokásosnál kevesebb az érdekes hír, így nincs mit tenni: szemezgessünk a japán lapokból! Mint kiderült a keleti szigetországban is szépen nyitott a Call of Duty: Black Ops, míg a Kinect a vártnál jobban, de nem túl kiemelkedően szerepelt a múlt héten.
1288046330

Pro Evolution Soccer 2011 teszt

A Pro Evolution Soccer 2011 a sorozat régóta várt főnixmadara. Ezzel végre újra magához tért, feltámadt, a Konami klasszikus focis programja, bár sajnos a tojáshéjat még nem mindenhol tudta ledobálni magáról. Ezért igazi, tüzes madár csak jövőre lehet belőle, viszont helyenként már most is forró!
1286197560

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az NBA Elite 11 ugyan csúnyán lekéste az októberi megjelenést, szerencsére a kosárlabda rajongóinak nincs miért aggódniuk: az NBA Jam felújított változata a héten érkezik a Nintendo Wii-re, míg a konkurens NBA 2K11 az összes létező platformon tiszteletét fogja tenni - Jordanestül, persze.