Red Faction: Armageddon PC, PS3, X360

Nem kellett sokat várni a Red Faction: Guerrilla folytatására. A rombolós sorozat tetralógiává bővült, az új részben pedig mindennél nagyobb szerepet kapnak az online játékmódok.
1299929845

Újabb Red Faction: Armageddon gameplay trailer

A Red Faction: Guerrilla viszonylagos népszerűségéhez valószínűleg az is hozzájárult, hogy nemcsak lőhettünk benne, de a destruktív hajlamainkat is kiélhettük játék közben. A rombolás a folytatásban, az Armageddonban is főszerepet fog kapni, ebből láthatunk egy kis ízelítőt a játék új trailerében.
1298538000

Red Faction: Armageddon - megvan a dátum

A THQ végre hivatalosan is bejelentette a Red Faction: Armageddon végleges megjelenési dátumát. Az új rész a folytatása lesz a Guerrillának, de csak közvetve, elvégre nem a korábbi főhőst, hanem annak unokáját irányíthatjuk majd. Vajon az Armageddon tudja überelni az előző játék sikereit?
1295795265

Red Faction: Armageddon - NanoForge trailer

Kicsit elfeledkeztünk erről a trailerről a napokban, de most gyorsan pótoljuk, mert kár lenne róla lemaradni. A Red Faction: Armageddon nyúlfarknyi előzetesében a NanoForge kerül bemutatásra, amely eszköz segítségével helyreállíthatunk mindent, amit korábban felrobbantottunk - még azt is, amit nem kellett volna.
1295518657

Robert Patrick lesz a Red Faction-film főszereplője

A Terminator 2 té-ezrese lesz a főszereplője a SyFy Network által készített Red Faction-filmnek. Az Origins alcímet viselő TV-s produkció a Red Faction: Guerrilla és a májusban megjelenő Red Faction: Armageddon története között játszódik majd - a stáblista további tagjairól itt olvashattok.
1291557844

Májusban jön a Red Faction film

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a THQ és a SyFy Channel megállapodást kötöttek: míg a kiadó bőszen dolgozza majd fel a csatorna címeit, addig utóbbi filmet készít a Red Faction alapján. Az Origins alcímet viselő alkotás márciusban jelent volna meg az eredeti tervek szerint - ebből lett most május.
1284463840

Késik az új Red Faction, jövőre jön a Saints Row 3

A THQ jó előre belőtte a legnagyobb címeinek megjelenéseit, s bár az új Red Faction és a Warhammer 40.000: Space Marine később érkezik, mint vártuk, a listában legalább már szerepel az új MX vs. ATV és a Saints Row 3, valamint az UFC-WWE páros következő részei is feltűnnek.
1282049104

GC 2010: Leleplezték a letölthető Red Factiont

Végre leleplezték a Red Faction: Armageddon és a sorozat alapján készülő film reklámozására hivatott, kizárólag letölthető formában érkező játékot, a Battlegroundsot. Bár ebben a részben is lesz bőven akció, ezúttal sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a járművekre a fejlesztők.
1281544338

Új akció-RPG-n dolgoznak a Red Faction fejlesztői

A Volition alaposan túlvállalja magát a játékosok kegyeiért: a Red Faction Armageddon és az új Saint Row mellett egy teljesen új frencsájzot munkálataiba is belekezdett. Erről a készítők Twitter csatornáját olvasva győződtünk meg.
1280164920

Fórumváltás előtti galériafrissítés

Izgalmas héten vagyunk túl, ez pedig finoman érezteti a hatását legújabb galériafrissítésünkön is. Szemcseppet bekészíteni, ezt végig kell nézned!
1279557600

További részletek a Red Faction filmről

A THQ ma bejelentette, hogy élőszereplős akciófilm készül a népszerű, környezeti elemek rombolhatóságáról hírhedté vált játékból. A címe Red Faction: Origins lesz.