Darksiders II PC, PS3, WIIU, X360

Az apokalipszis négy lovasa nem adja fel a Földet, a támadás folytatódik. A Darksiders II minden korábbinál izgalmasabb és akciódúsabb, DLC-k is elérhetők hozzá.
1344007842

Darksiders 2 - az utolsó megváltás

Hátborzongató TV-reklámot kapott a Darksiders 2. Az Apokalipszis Lovasai eljöttek közénk, az emberek világa többé már nem a béke szigete. A Halál nem kér elnézést, az emberek sikoltoznak, s kolosszális tűzeső hull az égből. Itt van hát az utolsó megváltás ideje! Nézz bele!
1343718000

Vigil: a Darksiders II-n múlik a jövőnk

Nem csak a Darksiders-franchise jövője, de de a Vigil jövője is azon múlik, hogyan fog teljesíteni a Darksiders II. Az anyag augusztusban jelenik meg, így már csak néhányat kell aludnunk, hogy megláthassuk, vajon a folytatás hozza-e az előd kiváló színvonalát.
1343473203

22 percen át pörög a Darksiders 2

A Giant Bomb magazin jóvoltából egy hosszabb gameplay jelenetre tettük rá a kezünket a Darksiders 2-ből. A Halál tényleg nem válogat, de válogatott módszerekkel rak rendet a pályákon. Már ha élhetünk ezzel a képzavarral. A látottak alapján nincs okunk panaszra. A Halál eljön érted!
1343236494

Darksiders 2 - az első gameplay trailer, gépigény

Az odáig rendben van, hogy eddig rengeteg hangulatos CG-animáció látott napvilágot a Darksiders 2-ből, de úgyis játékmenet közben mutatkozik meg az adott produktum sava-borsa. Eddig a pillanatig kellett várnunk, hiszen az új előzetesben élesben láthatjuk a Vigil gyermekét.
1342764011

Itt az utolsó Darksiders 2: Behind the Mask videó

A THQ kiadta a negyedik, egyben utolsó Behind the Mask névre keresztelt fejlesztői naplóját, melyen a fejlesztők a képességfáról, a mágiáról és a lootról rántják le a leplet. A Darksiders II az idei év egyik legígéretesebb hack and slash-ének tűnik, minden látnivalónak örülünk.
1342508400

Tíz perc a Darksiders II-ből

A Comic-Con és a GameSpot jóvoltából tíz percen keresztül bámulhatjuk a Darksiders augusztusban érkező második részét. A felvétel nem különösebben akciódús, a Vigil Games ezúttal más szemszögből akarta bemutatni a játékot - kattintsatok, és kiderül, hogyan!
1341127570

Darksiders II - kibővült az élőszereplős előzetes

Negyvenöt másodperccel bővült ki a Darksiders II élőszereplős előzetese, sőt egy kulisszák mögött készült felvételeket tartalmazó összeállítás is érkezett a THQ jóvoltából. A Vigil Games nagy dobásra készül, nem csoda, ha a bajban lévő kiadó is óriási bizalommal fordul a srácok felé!
1340089200

Élőszereplős trailert kapott a Darksiders II

Megállíthatatlanul közeleg a Darksiders II megjelenésének napja, a THQ gőzerővel hangol a debütre. A minap megérkezett a játék élőszereplős előzetese, ami bár nem túl hosszú, de lájkoljuk a játék Facebook-oldalát, az ígéretek szerint kapunk belőle egy bővített változatot is!
1339582983

THQ: fény az alagút végén

Az ügyvezető Brian Farrell, és az új elnök Jason Rubin úgy vélik, az egykor szebb napokat látott kiadó most már elkezd kifelé mászni a gödörből. Azt belátják, hogy sok munka van még hátra, de a hardcore játékok előtérbe helyezése úgy tűnik, jó ötletnek bizonyul majd.
1339399857

Skyrim szintű sikerterméket akar a THQ

A THQ nemrég kinevezett főnöke, Jason Rubin ambíciózus, és tényleg a siker útjára szeretné terelni a kiadót. Éppen ezért úgy gondolja, nem csak a Saint's Row-sorozatnak kellene megváltoznia, de a Darksiders II készítőinek is mást kellene csinálnia a jövőben.