Darksiders II PC, PS3, WIIU, X360

Az apokalipszis négy lovasa nem adja fel a Földet, a támadás folytatódik. A Darksiders II minden korábbinál izgalmasabb és akciódúsabb, DLC-k is elérhetők hozzá.
1361971330

Újabb THQ-aukciót tartanak

Áprilisban újabb aukciót tartanak a tönkrement THQ még gazdátlan címeire, így többek között a Darksiders, a Red Faction és a Homeworld sorsa is itt dőlhet el. Az eladások május közepére zárulhatnak le.
1359442821

A Crytek menti meg a Darksiders II fejlesztőit

A német Crytek új stúdiót nyitott az Egyesült Államokban, Texasban néhány korábbi Vigil Games-alkalmazott kapott munkát és lehetőséget az újrakezdésre. Van új Crysis 3-videónk is.
1359036000

A Platinumot érdekelné a Darksiders

A Platinum Games vezetője megpendítette, hogy a japán csapatot érdekelné a Darksiders, igaz, ha meg is venné, ezzel a Vigil sorsa még mindig a levegőben lógna. A srácok állítólag brutális projekten dolgoztak.
1358938853

A Segáé a Relic Entertainment?

Tegnap este vette kezdetét a megboldogult THQ játékainak és egyéb ingóságainak elárverezése. Jelenleg egyetlen megerősített adásvételről sincs információnk, csupán a kiszivárgott szóbeszédekre hivatkozhatunk.
1357596600

Itt a THQ vége

A bíróság a THQ akarata ellen döntött, nem lehet gyorsan lezavarni az aukciót, ami azt jelenti, hogy elúszott az utolsó esély arra, hogy a kiadót egyben tartsák egy új tulajdonos alatt. A nagy címeket elárverezik, a stúdiókat eladják. R.I.P. THQ.
1357302600

Elkapkodják a THQ eladását

Legalábbis a vállalat néhány hitelezője így látja. Az ügyfelek azt kifogásolják a bíróságon, hogy a THQ stúdióinak és fejlesztőinek gyors értékesítése pusztán a célt szolgálja, hogy a Clearlake-en kívül más ne tehessen rájuk ajánlatot.
1356105600

A Ubisoft megvenné a THQ játékait?

Lapértesülések szerint a Ubisoft is bejelentkezett a THQ stúdióiért és játékaiért, más kérdés, hogy csak olcsón hajlandó megvenni azokat. Több szempontból is érdekes lenne, ha a pletyka megvalósulna.
1354618824

Itt a Darksiders 2: The Demon Lord Belial DLC

Immáron a harmadik nagyobb bővítőcsomagot kapjuk meg a Darksiders 2-höz. A The Demon Lord Belial a mai napon vált elérhetővé PC-n, Xbox Live-on és PSN-en, a Halál ezúttal a démoni Beliallal akasztja össze a bajuszt.
1352880000

A Ubisoft bevásárolna a THQ címeiből

A THQ pénzügyi helyzete egyre nehezedik, nem kizárt, hogy a kiadó kénytelen lesz megválni néhány címétől a túlélés érdekében. A Ubisoft vezérigazgatója szerint, az iparágban rendre nehézségei támadnak valakinek, előfordul az ilyen, viszont ők szívesen bevásárolnának a THQ játékaiból.
1352192404

Késnek a THQ jövő évi sikervárományosai

A THQ közzétette a második negyedéves pénzügyi jelentését. Várakozásokon alul teljesített a Darksiders 2, miközben olyan címek megjelenése csúszik, mint a South Park: The Stick of Truth, a Metro: Last Light és a Company of Heroes 2. Döcög a kiadó szekere.