The Shoot PS3

Ügyességi partijáték a Sony-tól, mely a PlayStation 3 új, Move névre keresztelt mozgásérzékelőjének az egyik nyitójátéka.
1314018000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb játékeladási toplisták, meglepő változások továbbra sincsenek, sőt új belépővel is csak egy alkalommal találkoztunk. A csúcson továbbra is a Battlefield: Bad Company 2 terpeszkedik, de nem sokkal van mögötte elmaradva a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Black Ops sem.
1308574800

Élen nyitott itthon a Duke Nukem Forever

Ahogy az várható volt, az új Duke Nukem fogta magát, és letarolta a hazai toplistákat is, noha a magyar közönséget legalább úgy megosztotta a lassan másfél évtizede készülő folytatás, mint bárhol máshol. A hét másik újonca az inFamous második része volt, ő is jól kezdett.
1295272800

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Újra letarolta a mezőnyt a World of Warcraft, pontosabban annak előfizetői kártyája, miközben a Cataclysm és a Wrath of the Lich King is töretlen sikernek örvend. Új cím még mindig nincs, remélhetőleg a következő napokban, hetekben megjelenő nagyágyúk hoznak némi frissességet a felhozatalba.
1291024846

Második helyen nyitott az NFS: Hot Pursuit

Nem sikerült megdönteni a Call of Duty: Black Ops csúcsát, a hidegháborús FPS továbbra is magabiztosan vezeti a hazai játékeladási toplistát. Az aranyérem jórészt a PC-s verziónak köszönhető, amely még mindig első helyen áll, szemben a konzolos verziókkal, ahol az újoncok ki tudtak fogni a játékon.
1289853401

The Shoot teszt

A Sony teljes gőzerővel tolja a Move játékokat, mindent megtesz annak érdekében, hogy kihasználja pár hetes előnyét a Kinect megjelenése előtt (bár mire ezt olvassátok, már kint a konkurencia is). Itt van egy újabb remek partyjáték, melyet egy gyors villámtesztben nagyító alá is vettünk...
1289227680

Negyedik helyen nyitott itthon a Fable III

Szép rajtot vett itthon a Fable harmadik része, a Lionhead legújabb "majdnem" szerepjátéka a negyedik helyen kezdett az összesített hazai játékeladásokat tartalmazó toplistán. Xbox 360-on már nem akadt ellenfele: simán fel tudta küzdeni magát az első helyre, s így a FIFA 11-et is legyűrte.
1288629913

Kilencedik lett a hazai toplistán az új Fallout

Megérkezett a hazai játékeladásokat összegző legfrissebb toplista. Az új címeknek most nem ment annyira jól, a legeredményesebben a Fallout: New Vegas szerepelt, ami az összesített listán a kilencedik helyet csípte meg a legjobb tíz között. A FIFA 11 pedig továbbra is verhetetlen.
1287385987

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az idei ősz talán legdurvább hetének nézünk elébe, a megjelenési listán egymás hegyén-hátán állnak a jobbnál-jobb játékok, sőt filmpremierből is lesz bőven. Persze selejt is akad, többek között ennek köszönhető az, hogy ilyen szép termetes lett az e heti összeállításunk. Nézzük!
1284196281

11 demó lesz a PlayStation Move kezdőcsomagban

Tegnap a hivatalos PlayStation blogon megerősítették, hogy aki a Starter Pack megvásárlása mellett dönt, 11 népszerű Move-os játék próbaverzióját tartalmazó lemezt talál a csomagban az Eye kamera és a Move kontrollerje mellett. Most fény derül a játékok címeire is.
1282630720

PlayStation Move - a felhozatal

Kíváncsi vagy mely játékok lesznek kaphatóak a Sony mozgásérzékelős technológiájának kezdetekor? Most két, ízlésesen összevágott videóból hámozhatod ki Te magad is a neked tetsző hadonászós csodát. De nem csak a japánok saját fejlesztésein van a hangsúly, hanem a third-party címeken is.