Guitar Hero: Warriors of Rock , PS3, X360

Folytatódik a Guitar Hero - bár ez nem meglepetés -, melyet a pletykák szerint Gene Simmons narrál majd.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elégedetten pásztázzuk a heti megjelenési listát: itt az ősz, jobbnál-jobb játékok fognak mostanában megjelenni. Végre itt a Dead Rising második része, jön a FIFA 11 és egy minden eddiginél rockcentrikusabb epizóddal tér vissza a Guitar Hero-sorozat is - lehet hangolni azt a műanyag gitárt!

GC 2010: Összeállt az új Guitar Hero dallistája

Bár a kétharmadát már láttuk korábban, teljes egészében még csak most vált ismertté a Guitar Hero: Warriors of Rock dallistája, amely mellé - szinte kötelező módon - a Set List: Act videósorozat harmadik részét is mellékelték a készítők. Az új részben tényleg sok lesz a rock, de ezt majd ti is látni fogjátok.

A Black Ops startjára költöttek a legtöbbet eddig

Az Activision a Call of Duty: Black Ops startjára költött eddig a legtöbbet, pedig a Modern Warfare 2 mögötti marketing sem volt kispályás. A játék ősszel fog megjelenni.

Guitar Hero: Warriors of Rock - újabb 22 előadó

Újabb 22 zseniális előadóval és nótával bővült a Guitar Hero: Warriors of Rock dallistája, némelyik slágert direkt a szeptemberben érkező új rész kedvéért vették fel újra.

Fórumváltás előtti galériafrissítés

Izgalmas héten vagyunk túl, ez pedig finoman érezteti a hatását legújabb galériafrissítésünkön is. Szemcseppet bekészíteni, ezt végig kell nézned!

20 perces szám is lesz az új Guitar Hero-ban

Ritkán fordul elő, hogy egy-egy Guitar Hero-nótáról külön cikkezzen a sajtó, a minap azonban mégis sor került erre, az új játékba ugyanis egy 20 perces szám is bekerült.

Kevin Butler apja lesz az Activision új igazgatója

Persze csak képletesen, de Kevin Butler apja lesz az Activision Publishing új vezérigazgatója. Eric Hirshberg a pár héttel ezelőtt lemondott Mike Griffith székébe ülhet majd.

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!

Akciójátékon dolgoznak a Guitar Hero fejlesztői

Profilváltásra készül a Neversoft? Egy friss álláshirdetés szerint akciójátékon dolgoznak a Guitar Hero-sorozat és a Tony Hawk-játékok fejlesztői.

Új gitárt kap a Guitar Hero: Warriors of Rock

A hatodik Guitar Hero már új gitárral érkezik, ráadásul nem is a korábbi hangszerek egyszerű átfestéséről van szó - azt kell mondjuk, eddig tetszetős az új játékszer.