ArmA II: Operation Arrowhead

Készül az Armed Assault folytatásának első önállóan is futtatható kiegészítője - megjelenése csak PC-re várható.
1294669513

Megvan a nagy év végi szavazás győztese

Lezárult a Gamekapocs tavaly év végi szavazása, amelyben arról kérdeztünk Titeket, hogy melyek voltak a 2010-es év legjobb játékai. A kategóriák győzteseit már ismeritek, míg a legeslegjobb címre egy második forduló keretében voksolhattatok - a Gamekapocs olvasók szerint az év játéka nem más, mint a...
1279317600

ArmA II: Operation Arrowhead

Mi lehet a közös a Kozel sör és a korunk legmarkánsabb katonai szimulátora között? Bizony, mindkettő Csehországban készül. A Bohemia Interactive egy viszonylag kis stúdió, de alaposan beleásták magukat a mozgó fémkoporsók, katonai rejtjelek, viselkedésformák és a realisztikus fegyverviselkedés bibliájába. Teszik mindezt már 10 éve, töretlen lelkesedéssel, csupán a kiadó változott, de a szellemiség örök. Az ArmA 2: Operation Arrowhead egy teljes értékű, önmagában is futtatható kiegészítőlemez, a fejlesztők tavalyi, makulátlan tisztaságú hőskölteményéhez.
1277745480

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten is lesz egy-két érdekesebb megjelenés: jön a Singularity, a LEGO Harry Potter, az új Sniper, a Sin & Punishment folytatása és a Last Airbender adaptációja is.
1272287280

Júniusban jön az Armed Assault II kiegészítője

A tavalyi év legjobb taktikai FPS-eként számon tartott ArmA II június végén kiegészül: az Operation Arrowhead önállóan is futtatható lesz, vagyis nem kell hozzá az eredeti játék.