Call of Duty: The War Collection

Xbox 360-exkluzív Call of Duty-gyűjtemény, amely az összes - a konzolra is megjelent - második világháborús részt tartalmazni fogja.
1288013905

Az Activision most is pénzt kér a CoD multijáért

Felesleges azon gondolkodni, hogy mikor kell majd előfizetni a Call of Duty-ra, ugyanis a gyakorlatban már most is fizetnek a játékosok a multiplayerért, mondta a Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot. Az időközönként megjelenő, egyébként méregdrága DLC-kkel folyamatos bevételhez jut az Activision.
1285052958

Prémium szolgáltatásokkal bővülhet a Call of Duty

Az Activision már nem akar ajtóstul a házba rontani, úgy tűnik, egyelőre elvetették a havidíjas Call of Duty ötletét. Ez persze még nem jelenti azt, hogy a kiadó lemond arról, hogy minden áron pénzt húzzon ki a játékosokból: fizetős prémium szolgáltatásokról beszélnek a fejesek.
1284462152

Gyorsabban döntünk az akciójátékok miatt

A rochesteri egyetem kutatói szerint az akciójátékokkal játszók gyorsabban döntenek a helyes megoldás mellett, mint azok, akik más műfajt preferálnak vagy nem is játszanak. Hiába, ha kint vagy a Call of Duty csatamezején, szükséges a jó helyzetfelismerés és az éberség, különben hamar fűbe harapsz.
1279205700

Kevin Butler apja lesz az Activision új igazgatója

Persze csak képletesen, de Kevin Butler apja lesz az Activision Publishing új vezérigazgatója. Eric Hirshberg a pár héttel ezelőtt lemondott Mike Griffith székébe ülhet majd.
1277127480

Kotick havidíjat szedne a Call of Duty után

Nem szépít majd Bobby Kotick, az Activision fejesének népszerűségi mutatóján az a nyilatkozata, mely szerint ő akár már holnaptól havidíjat kérne a Call of Duty-ért.
1275929280

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre PC-re is megjelenik az új Prince of Persia, játszhatunk a Green Day-jel az új Rock Bandben, és végre folytathatjuk a Metal Gear Solidot is.
1275320940

A Treyarchot is érdekli a Natal és a Move

A Treyarch határozottan nyitott az új mozgásérzékelős technológiák felé, a csapat közösségi menedzsere, Josh Olin szerint feltétlenül dolgoznának majd az új kütyükkel.
1274203680

Képeken a törölt Call of Duty játék

Call of Duty játékból amúgy sincs kevés, de ha hozzávesszük az életképtelen, törölt ötleteket is, még több rész jelent volna meg - képeken a Devil's Brigade.
1274095740

Még így is szép jövő előtt áll az Infinity Ward?

A Treyarch fejese, Mark Lamia szerint sajnálatos az, ami az Infinity Ward körül folyik, de úgy gondolja, a Call of Duty atyja még így is szép jövő előtt áll.
1273322400

Xbox-exkluzív Call of Duty-gyűjtemény készül?

Internetes áruházak honlapján bukkant fel először a Call of Duty: The War Collection, amelyben három második világháborús Call of Duty-epizód kapott helyet.