NBA Elite 11

Az elmúlt tizenöt év után drasztikus változásokon esik át a sorozat - máris szembetűnő, hogy a címét is lecserélték a játéknak.

Hivatalos: törölték az NBA Elite 11-et

Korábban tudni véltük, hogy az idei, nagy reformokat hozó kosárlabda szimulátor nem állt készen az idei megjelenésre, most viszont Eric Brown, az EA színeiben bejelentette, hogy az NBA Elite 11 soha sem fog megjelenni. Így ebben az évben csak az NBA Jam az egyetlen kosárlabdás cucc a kiadótól.

Leépítések az Electronic Arts kanadai csapatánál

A pletykák szerint leépítések történtek az EA Canada csapatánál. A srácok legutóbbi munkája az NBA Elite 11 volt, amelynek késése alighanem összefüggésbe hozható az eseményekkel - az NBA az EA Tiburon stúdiónál landolt, őket a fennállásuk óta másodszor érte ehhez hasonló szerencse.

Sokba kerülhet az EA-nek az NBA Elite csúszása

Az Electronic Arts sportjátékai már-már menetrend szerint készülnek, késésnek sosem volt helye a kiadónál. Az NBA Elite 11 megjelenése mégis csúszik, ráadásul azt sem tudjuk, hogy meddig. Elemzők szerint sokba fog ez kerülni az EA-nek, hisz az NBA Live már eddig is lemaradásban volt a 2K kosárjátékához képest.

Csúszik az NBA Elite 11 megjelenése

Az EA Sports az NBA-sorozat komoly megújítását ígérte idén, ennek fényében hagyták el a korábbi "Live" elnevezést, és lett az új rész címe NBA Elite 11. Mindennek azonban ára van: a játék nem készül el a megszokott október időpontra, kárpótlásul NBA Jamet kapunk helyette.

Az esti nyolcaddöntő előtti galériafrissítés

Durván egy héttel az E3 után nem találtunk túl sok új képet, de egy kisebb csokorra valót azért össze tudtunk szedni, és szerencsére akadt horogra egy-két nagyobb cím is.

E3 2010: Mozgóképeken az EA új sportjátékai

Az Electronic Arts komoly változtatásokat ígér, mind a FIFA, mind pedig az NBA idei részeihez - ezekről futottak most be az első fejlesztői naplók.

E3 2010: Befutott az Electronic Arts listája is

Az Electronic Arts a mindenkinek valamit elvet követi a kiállított játékaival: lesz itt atomkemény Bulletstorm és Medal of Honor, meg némi Sims is.

Új címet kap az NBA Live-sorozat

Tizenhat év hosszú idő, az Electronic Arts pedig tizenhetedjére drasztikus változtatásokat ígér az NBA Live-sorozat kapcsán - például a játék címét is lecserélik.