Dance Central X360

Igazak voltak a pletykák, tényleg kinectes táncjátékon dolgoznak a Rock Band készítői. Állítólag ez a Kinect egyik legjobb játéka.
1299593537

Második helyen nyitott itthon a Bulletstorm

A magyar játékosoknak is bejött a People Can Fly és Cliffy B legújabb agymenése, a Bulletstorm kapásból a második helyen nyitott itthon. Bár a játék kétségkívül remekül sikerült, arra kíváncsiak lennénk, hányan döntöttek a pár ezressel drágább Epic Edition mellett a Gears of War 3 bétalehetőség miatt.
1299219310

GDC 2011: Tarolt a Red Dead Redemption

San Franciscoban nemcsak a tömény szakmai megbeszéléseké a terep, hanem átadták a Game Developers Choice Awards díjait is, melyek ismét az iparág krémjének véleményét tükrözik. A buli házigazdája a Double Fine színeiben tündöklő Tim Schafer volt, a nagy nyertes a Rockstar tavalyi gyöngyszeme lett.
1298984400

Harmonix - előre a mozgásérzékelés világába

Az első Guitar Hero megalkotásával gyakorlatilag a Harmonix találta fel újra a zenei játékok műfaját, s habár a cég közben kiadót váltott, elkészítette a Rock Bandet, az Activision pedig kivégezte a zsánert, a stúdió úgy gondolja, megtalálták a helyes irányt. Ez a mozgásérzékelős játék.
1298736443

Harmadik helyen nyitott itthon a Killzone 3

Megjelenése után azonnal a hazai toplista harmadik helyén nyitott a Killzone 3, a PS3-exkluzív címnek egyedül a World of Warcraft előfizetői kártyával és a FIFA 11-gyel nem sikerült megbirkóznia. Közben - ahogy az várható volt - a Test Drive Unlimited 2 alaposan visszacsúszott.
1298386117

Első helyen nyitott itthon a Test Drive Unlimited 2

Bár várakozásainkhoz képest kissé alul teljesített, a Test Drive Unlimited második részére rengetegen voltak kíváncsiak itt, Magyarországon is. A játék kapásból az összesített toplista élén nyitott, ezzel pedig maga mögé utasította a World of Warcraftot és a FIFA-t is.
1298044800

Januárban is a Black Ops volt az amerikai kedvenc

Az NPD Group közzétette a januári toplistáját az amerikai játék- és konzoleladásokról, s bár a piac szinte minden szempontból gyengébben szerepelt a tavalyi évhez képest, a kiegészítők értékesítései szerencsére javítanak egy picit az összképen. A slágercím továbbra is a legújabb Call of Duty volt.
1297782000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Tiszavirág életű volt a Dead Space 2 uralkodása, mert bár a Visceral horrorjátéka még mindig népszerű a hazai vásárlók körében, a World of Warcraft előfizetői kártya - a változatosság kedvéért - hamar visszavette a vezetést. A dobogó harmadik fokára a Kinect Sports állhatott fel.
1297155646

Leépítések a Rock Band fejlesztőinél

Most, hogy a Harmonixot felvásárolták, kezdetét veheti az újraszervezés: a hírek szerint leépítések várhatóak a Rock Band fejlesztőinél, mert a csapat jelenlegi - valljuk be, nem túl nagy kaliberű - projektjeihez kevesebb emberre van szükségük. Pontos számokat nem ismerünk.
1296822600

Az élen nyitott itthon a Dead Space 2

Ahogy megjelent, máris átvette a vezetést a hazai játékeladási toplistákon a Dead Space második része. Mi egyáltalán nem csodálkozunk ezen, a játék nagyon jól sikerült, azon viszont annál inkább meglepődtünk, hogy Xbox 360-on a Kinect Sportsot nem sikerült megelőznie.
1296486000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb hazai játékeladásai toplisták, s bár a csúcstartó még mindig a World of Warcraft előfizetői kártyája, néhány érdekes változás történt az elmúlt héten: a Kinect Sports például egészen a második helyre kapaszkodott fel, ami egyúttal a Kinect hazai sikerét is kiválóan prezentálja.