Donkey Kong Country Returns

Igazak voltak a pletykák, új Wii-exkluzív Donkey Kongot készített a Metroid-játékokat jegyző Retro Studios jóvoltából.

VGA 2010 - kik lesznek a győztesek?

Eseménydús éven vagyunk túl, s bár jó dolognak tartjuk azt, mikor az év legjobb játékait kell kiválasztani, az biztos, hogy ez a nemes feladat a legtöbbször nem túl egyszerű. A Video Game Awardson holnap hajnalban számos kategóriában fogják díjazni a legjobbakat: most négy kategória nevezettjeiről érkeztek kisfilmek.

NPD-jelentés: Call of Duty- és Kinect-siker

Az amerikai játék- és konzoleladásokat összegző NPD Group közzétette a novemberi jelentését, amelyből az is kiderült többek között, hogy a Call of Duty: Black Ops adta a múlt havi játékeladások negyedét, illetve hogy a Kinect volt a legnépszerűbb kiegészítő a piacon, ami az Xbox 360-nak is jó tett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Igen, végre eljött ez a hét is: úgy tűnik, most már semmi sem választhat el bennünket attól, hogy a kezeink közé vehessük a Gran Turismo ötödik részét. A játék régóta készült, sokat is késett, most pedig nagyok az elvárások vele szemben, de remélhetőleg nem kell csalódnunk a Polyphony Digitalban.

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatjuk a napi rendszerességgel jelentkező "híradónkat": hamarabb jönnek a Super Street Fighter IV DLC-i, PlayStation Lounge nyílt New Yorkban, lemondott a Tecmo Koei vezérigazgatója, L.A. Noire trailer érkezik csütörtökön, és az elemzők szerint a hardcore játékosoknak jobban tetszik a Move. Nahát.

Budapest Game Show 2010 - itt a részletes program

Jövő héten, november 10-én kezdődik Magyarország első számú játékkiállítása, a Budapest Game Show. Ahogy a korábbi években, úgy idén is lesznek előadások és bemutatók, amelyek során a hazai gaming sajtó munkatársai fognak beszélni a szezon leginkább várt játékairól.

Új Donkey Kong előzetes és képek az éterben

Kicsit hanyagoltuk az utóbbi időben a Wii egyik legdominánsabbnak ígérkező címét, holott a Super Mario Galaxy 2 után mindenki kedvenc gorillája lehet az új aduász a casualok konzolján. Ennek örömére egy raklap képet és játékmeneti jeleneteket tartalmazó videót osztunk meg veletek ezen a hűvös, borongós szombat délelőttön.

Decemberben jelenik meg az új Donkey Kong

Még karácsony előtt boltokba kerül Európában a Donkey Kong Country Returns. A Wii-exkluzív játékot akár kooperatív módban is tolhatjuk, hiszen Donkey mellé Diddy Kong is csatlakozik kalandhoz: dzsungelekben, tengerpartokon és ősi romok mellett kell majd helytállniuk.

GC 2010: Ezeket a játékokat hozza el a Nintendo

A japán kiadóórás standjáról nem hiányozhat a Zelda, Donkey Kong és Metroid új része. Őszintén reméljük, hogy "nyomkodható" lesz a 3DS is.

E3 2010: A kiállítás második galériafrissítése

Castlevania, Dead Rising 2, Epic Mickey, Killzone 3, Ninety Nine Nights 2, Saw II, SOCOM 4, SingStar Dance, Goldeneye 007 és még mindig nincs vége!