Donkey Kong Country Returns

Igazak voltak a pletykák, új Wii-exkluzív Donkey Kongot készített a Metroid-játékokat jegyző Retro Studios jóvoltából.
1366268400

3DS- és Wii U-bejelentések a Nintendótól

A Nintendo tegnap megint Nintendo Directet tartott, ahol egy sor bejelentés érkezett a japán vállalattól. Rengeteg a megjelenési dátum, a látnivaló, és természetesen új címek is akadnak a repertoárban.
1363532400

Dátumot kapott a Donkey Kong Country Returns 3D

A Nintendo bejelentette a Donkey Kong Country Returns 3D végleges megjelenési dátumát, örülhetünk, mert az eredeti tervekkel ellentétben a játék nem nyáron érkezik, hanem már májusban boltokba kerül.
1360867380

Nintendo-bejelentéseket hozott a Valentin-nap

A Nintendo ma is lezavart egy Nintendo Directet, és nem is kevés bejelentés született a délután. Az egyszerűség kedvéért egy anyagban foglalkozunk minddel, így semmi nem kerülheti el a figyelmedet!
1356708012

Blogajánló: nosztalgia és egy kis karácsony

A múlt héten született blogtermés elképesztően jó lett, igyekeztünk úgy válogatni hát, hogy a blogajánló minden fontosabb témát érintsen, és azért mégis a legjobbak kerüljenek ki. Csak így tovább!
1317049200

Második helyen nyitott itthon Red Orchestra 2

Rögtön a megjelenése után a második helyre küzdötte fel magát a Red Orchestra folytatása: a második világháborús FPS-ek tucatjai közül realizmusával kitűnő játékot imádták a magyarok, csak éppen a Dead Islandet nem tudta lenyomni, ami még jobban szerepelt, mint a múlt héten.
1296568800

4,2 milliónál tart az új Donkey Kong

Ugyan a Nintendo múltheti pénzügyi jelentésében is szerepeltek a játékeladások, pontosan, címenként lebontva nem közölt számokat a konzolgyártó-kiadó. A kiotóiak tavaly is több nagy Wii- és DS-exkluzív címet dobtak piacra, amelyek annak rendje és módja szerint többmilliós eladásokkal büszkélkedhetnek.
1294999200

Visszaestek az amerikai játékeladások 2010-ben

Az NPD Group a megszokott módon közzétette az amerikai játék- és konzoleladásokat összegző statisztikáit a legutóbbi hónapból, s egyúttal az egész évre vonatkozó adatairól is beszámolt. Bár a Call of Duty: Black Ops óriási siker, és a mozgásérzékelős cuccokat is imádják, az eladások visszaestek.
1294669513

Megvan a nagy év végi szavazás győztese

Lezárult a Gamekapocs tavaly év végi szavazása, amelyben arról kérdeztünk Titeket, hogy melyek voltak a 2010-es év legjobb játékai. A kategóriák győzteseit már ismeritek, míg a legeslegjobb címre egy második forduló keretében voksolhattatok - a Gamekapocs olvasók szerint az év játéka nem más, mint a...
1293706800

A Call of Duty: Black Ops volt a kalózok kedvence

Nem csak a vásárlók, hanem a kalózok körében is hatalmas népszerűségnek örvend a Call of Duty: Black Ops: PC-n ezt a játékot töltötték le a legtöbbször, és az Xbox 360-as címek között is a top 5-ben szerepel. Érdekesség, hogy már a Modern Warfare 2 is kedvenc volt a torrentoldalakon.
1293302203

Donkey Kong Country Returns teszt

Ősidők óta nyugszanak a föld alatt, a létezésükről sem tudtunk. Most viszont kiszabadultak. A tiki szellemek mágikus éneke messzire száll, képesek bárkit megbabonázni, az állatok rabszolgaként követik minden parancsukat. Van azonban, akin nem fog semmilyen varázs. Ő Kong.