MDK2

Klasszikus sci-fi akciójáték a Bioware-től. A címet hamarosan feldolgozzák, ezúttal csak PC-re és Wii-re.

Az MDK is ingyen vihető

A Brütal Legend után egy másik régi nagy klasszikus, a megboldogult Shiny Entertainment 1997-ben megjelent akciójátéka, az MDK is csatlakozott az ingyen bezsebelhető címek egyre népesebb táborához.

Komoly kiárusításra készül az Interplay

Az Interplay megerősítette, hogy a jövőben nagyjából 70 különböző játék jogaitól igyekeznek majd megszabadulni. Hogy pontosan melyek ezek a címek, egyelőre rejtély, de nem kizárt, hogy régi klasszikusok kapnak majd így újrákat.

Húszéves a BioWare

Pénteken ünnepelte a huszadik születésnapját a BioWare, amelynek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights, a Jade Empire, a Mass Effect vagy a Dragon Age.

Az Amazon megvette a Killer Instinct fejlesztőjét

Az online kiskereskedelmi áruházlánc megvásárolta a Double Helix Gamest, a Strider és a Killer Instinct fejlesztőjét. Az üzlet nem érinti hátrányosan a csapat jelenlegi és jövőbeli játékainak támogatását.

Videón a feltupírozott MDK 2

Megvan még valahol a klasszikus MDK 2 lemezed? A 2000-ben megjelent klasszikus TPS hozta meg a Bioware első igazi sikerét. A viszonylag friss WiiWare verzió mellett szerencsére a PC-s tulajokat sem felejtették el, hiszen holnap érkezik a remake, amivel HD-ben élvezhetjük a játékot. Videó is van róla.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is akad majd játszanivaló, a begőzölt zombirajongóktól a benzingőz szerelmesein át az önjelölt pilótákig mindenki megtalálhatja a számítását az elkövetkezendő napokban. Jön a Dead Rising 2 alternatív felvonása, az Ace Combat legújabb epizódja és a Forza 4 is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezúttal rövid, de relatíve sűrű listával szolgálhatunk a heti játékmegjelenések rovat keretében. Hamarosan visszatérnek a Karib-tenger kalózai, így kaptunk egy LEGO-változatot, és végre belekukkanthatunk a Splash Damage új, cseppet sem szokványos FPS-ébe, a Brinkbe is.

MDK 2 WiiWare debüt trailer

A BioWare egyik első sikerjátéka, a mára már klasszikus MDK 2 a Nintendo asztali konzolján is hamarosan tiszteletét teszi, kizárólag letölthető formában. Akinek bejöttek a fenomenális karakterek és a stílusos hangulat, nem hagyhatja ki. PC-sek sem maradnak MDK 2 nélkül, nekik HD-verzió lesz a jussuk.

Felújítják az MDK2-t, finomítanak a nehézségen

Az Interplay már jó ideje megszellőztette, hogy újra elővenné és felújítaná klasszikus címeit: legutóbb éppen az MDK2-t remake-jét jelentették be PC-re és Wii-re.