Shift 2: Unleashed PC, PS3, X360

Az első rész sikeresnek bizonyult, a félig arcade-félig szimulátoros vonal újra képviselteti magát a Need for Speed szériában. A játékhoz DLC-k is elérhetők természetesen.
1307948400

Élen nyitott itthon az új Sims-kiegészítő

Ha nagyon akarja, a Sims azért még mindig meg tudja szorongatni a riválisokat. A harmadik rész új kiegészítője, az itthon magyarul is kapható Nemzedékek kapásból az élen nyitott, és az eddig uralkodó Witcher 2-t és World of Warcraft előfizetői kártyát is könnyű szerrel lenyomta.
1306861113

Élen nyitott itthon a The Witcher 2

Nem meglepő, hogy a lengyel felebarátaink által fejlesztett The Witcher 2 szépen kezdett itthon: már az első rész is nagy népszerűségnek örvendett anno, sőt az a folytatás sikerére újból bekerült a PC-s toplistára. A felhozatal alaposan átalakult, több új cím is bekavart a szokásos slágerjátékoknak.
1306238400

Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.
1305612000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Kicsit megkésve, de szállítjuk nektek a legutóbbi hazai játékeladási toplistákat. Az összesített felhozatalban nem történt sok meglepetés, csak egy-egy platformon volt egyáltalán olyan új belépő, amelyik érdemes volt a legjobb tíz közé való bekerülésre. A hét legjobbja a Battlefield: Bad Company 2 volt.
1305545400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten legalább három tonna DLC jelenik majd meg, és a szerepjáték-rajongók is kifejezetten jó napoknak néznek elébe. Persze mindettől függetlenül az abszolút sikervárományos cím az L.A. Noire lesz, amelyhez ráadásul két DLC is elérhetővé válik közvetlenül a játék boltokba kerülése után.
1305280818

Traileren a Shift 2 Speedhunters DLC-je

Jövő hét kedden érkezik a Shift 2: Unleashed új fizetős, letölthető csomagja, mely a beszédes Speedhunters névre hallgat. A 9 dollárba, illetve 800 MS pontba kerülő frissítés új autókat és pályákat, valamint pár új játékmódot rak a repertoárba. A szimuláció illúzióját kedvelő rajongók most tényleg tobzódhatnak.
1304692200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Helyreállt az univerzum rendje - idézőjelben persze -, a hazai toplistát ismét a World of Warcraft előfizetői kártya vezeti, a korábbi csúcstartó Crysis 2 most már csak a második. Megérkezett a PC-s Portal 2 is, ez egyébként alaposan meglátszik az összesített toplistán is.
1304344800

Éppen befért a hazai legjobbak közé a Portal 2

Az összesített toplista tizedik helyén nyitott, ezzel éppen befért az élbolyba a Portal második része. A Valve remekművét látszólag nem csak a kritikusok, hanem a játékosok is komálják: ráadásul az eladásokat még nem is a számítógépes, hanem a konzolos változatok húzták.
1303927200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét sokkal lazább lesz, mint az előző, de pihenni is kell, ugye. Az önjelölt szuperhősök azért jól fogják magukat érezni, úgy néz ki, a teniszfanatikusok is megtalálják majd a számításukat, és ha mutánsok főszereplésével készült Diablo-t kerestél, akkor is jól fog telni a heted.
1303380000

Autóklasszisokkal bővül a Shift 2: Unleashed

Jövő héten érkezik a Shift 2: Unleashed legújabb DLC-je, amely autóklasszisokkal és múltszázadi pályákkal bővíti az autóverseny repertoárját. A Legends Pack a bejelentés alapján egyelőre csak konzolokra lesz elérhető, arról nincs hír, hogy mikor jön a PC-s verzió - már ha jön persze.