Shift 2: Unleashed PC, PS3, X360

Az első rész sikeresnek bizonyult, a félig arcade-félig szimulátoros vonal újra képviselteti magát a Need for Speed szériában. A játékhoz DLC-k is elérhetők természetesen.
1302457704

Shift 2: Unleashed teszt

A szalagkorlát körvonalai szinte elmosódnak. A rángatózó kormányon a kéz görcsösen markol. Izzadt test feszül a tűzálló overáll alatt, egy előttünk lévő tömegkarambol áldozata fejjel lefelé bucskázik a levegőben, a tizenkét hengeres erőforrás fülsiketítő zajjal dübörög, századmásodperceink vannak a korrigálásra.
1302436800

Második helyen nyitott itthon a Shift 2

Egyedül a Crysis folytatásával nem tudott megbirkózni itthon a Shift 2. Az eredmény azért így is szép, ráadásul a korábbi tapasztalatok szerint az új Need for Speedek úgyis mindig tartósan az élbolyban tudnak maradni. Igen, a World of Warcraft előfizetői kártya még mindig csak a hatodik.
1301576400

Shift 2: Unleashed - profik egymás ellen

Hogy tovább demózzák az Autolog nyújtotta lehetőségeket, az Electronic Arts emberei egymásnak eresztettek két profi túraautó pilótát, hogy megnézzék, ki tud gyorsabb kört menni a játékon belül. Az autóválasztás és az eredmény meglepő, de egy valami nem: a trailer meghozza a versenykedvet.
1301486400

Shift 2: Unleashed - az első 10 perc

Tegnap került a boltok polcaira a "nyomokban Need for Speedet" tartalmazó Shift 2: Unleashed. A kezdeti versenyekkel már többen megismerkedhetnek, ezúttal a játék első tíz percében kínált futamokba tekinthetünk bele - a kezdeti alap verdákkal. Erősen spoileres, de egy autóversenynél ez nem annyira gáz.
1301322600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a héten nem lesz olyan bőségben részünk, mint legutóbb, azért most sem panaszkodhatunk. A legnagyobb címnek kétségtelenül az új Need for Speed ígérkezik, amely szokatlan módon, már tavasszal boltokba kerül - mindennek persze oka van, a Shift már külön utakon jár.
1301306430

Shift 2: Unleashed - a támogatott kormányok

Nem, nem arról van szó, hogy a játékból befolyt bevételekkel támogatja az EA valamelyik közel-keleti országot a forradalom jegyében, hanem arról, hogy mely perifériákkal működik együtt a Shift hivatalosan a napokban boltokba kerülő második része. Emellett a játékmenetbe is betekintünk.
1301067580

Launch trailert kapott a Shift 2: Unleashed

A jövő héten boltokba kerül a Shift 2: Unleashed, ennek apropóján érkezett most egy friss trailer a játékból. A Need for Speed-széria mellékágának szánt Shift-sorozat új része nem egy újdonsággal, többek között éjszakai versennyel várja a benzingőzfüggő játékosokat.
1300534200

Shift 2 - Tommy Milner gyorskörön

Habár a Need for Speed: Shift nem éppen a legélethűbb szimulátor, s az eddigi előzetesek alapján a folytatás is inkább a vezetés élményét, mintsem a valósághűségét helyezi előtérbe, ez nem akadályozta meg az Electronic Arts munkatársait abban, hogy profi versenyzőt ültessenek a volán mögé.
1299771360

Shift 2: Unleashed látnivalók érkeztek

Közeledik a Shift 2: Unleashed megjelenése, ezért egyáltalán nincs mit csodálkozni azon, hogy az Electronic Arts ontja magából az új látnivalókat. A minap egy elhanyagolható mértékben izgalmas trailert és huszonnyolc screenshotot kaptunk a versenyjáték folytatásából.
1299582012

Shift 2: Unleashed - Autolog és testreszabás

A Shift 2 frissiben kiadott trailerében az Autolog-rendszer vigasságairól hullik le a lepel, valamint arról, hogy aki driftelésre adja a fejét, annak nem árt bűvészkedni a guminyomással és a fékekkel amellett, hogy tarkabarka színekkel pacsmagolja össze a kasztnit. Két neves gumiégető is a fejlesztők segítségére sietett.