NCAA Football 11

Az egyetemi futball-ligát feldolgozó sorozatot is folytatja az Electronic Arts: itt az NCAA Football 11!
1350543600

Megint beperelik az EA Sportsot

Ismét csoportos keresetet nyújtottak be az EA Sports ellen, amihez bármilyen amerikai állampolgár csatlakozhat, ha megvásárolta a Madden NFL vagy NCAA Football valamelyik részét az elmúlt hét és fél évben. A per azért indult a kiadóval szemben, mert az versenyellenes módon sajátította ki magának az NFL jogait.
1293098417

Jóváhagyta a bíróság az EA elleni csoportos pert

Nehéz karácsonya lesz az Electronic Arts jogi osztályának: nem elég, hogy az Activision 400 millió dollárra perelte az óriáskiadót az Infinity Ward botrány miatt, most a bíróság a Madden NFL kapcsán beadott csoportos keresetet is jóváhagyta, a játékosok visszakövetelhetik a pénzüket.
1284113041

Csökkentek a Wii eladások, tarolt a Madden NFL 11

Megérkezett az NPD Group amerikai konzolos eladásokat összegző hardver- és szoftvertoplistája. Az augusztusi hónap a tengerentúliaknak egyértelműen a Madden NFL 11-ről szólt, míg a Wii most sem tudta visszaküzdeni magát a toplista élére - az elemzők szerint változhat a helyzet.
1281696866

Tarolt a kicsinosított Xbox 360 a múlt hónapban

Az NPD Group felmérése szerint a július egyértelműen az Xbox 360-é volt: a megújult külsejű konzol még a Nintendo-gépeket is legyűrte. Az uborkaszezon a toplistákra is rányomta a bélyegét, egyedül az új NCAA játék tudott előretörni, de az egymilliós álomhatárt ő sem közelítette meg.
1278957360

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten átlagos hét elébe nézünk, egy-két ínyencséget leszámítva nem számíthatunk nagy megjelenésekre - a DeathSpankre azért vetünk majd egy pillantást!