Ace Combat: Assault Horizon 3DS, PS3, X360

A 2011-es Ace Combat követi a 15 éves hagyományt, s egyben megreformálja a sorozatot: új irányítással és filmszerűbb jelenetekkel érkezik.
1305190800

Előzetesen az új Ace Combat, októberi megjelenés

Majd az idő megjósolja a Namco Bandai számára, hogy vajon jó ötlet volt-e minden bejelentését lelőni egy hónappal az E3 előtt, mindenesetre mi ennek örülünk, mert van miből csemegézni. Kiderült többek között az új nagykonzolos Ace Combat megjelenési dátuma is, ráadásként új trailert is kaptunk belőle.
1296914427

Durva Ace Combat: Assault Horizon látnivalók

Tobzódhatunk a Namco Bandai által kiadott médiaanyagban: szám szerint 32 új képlopattal bővült a galériánk, valamint egy masszív trailert is megkönnyezhetünk az új Ace Combatról. Kétségtelenül a legígéretesebb konzolos repülős cím lesz idén az Assault Horizon. "Call of Duty az égben."
1284529456

Ace Combat: Assault Horizon videóinterjú

A Namco Bandai arcade repülős alapvetése úgy látszik megeszi reggelire a HAWX 2-t. Kazutoki Kono producer beszél a sorozat 15 éves hagyományáról és arról a törekvésről, hogy az újjászületés miként valósulhat meg. Az igazi Ace Combatos feeling átjön az ingame jelenetekből, az biztos, hogy akció lesz dögivel.