Asura's Wrath PS3, X360

Új akciójátékon dolgoznak a Naruto-adaptációkról ismert CyberConnect2 srácai. Az Asura's Wrath mögött komoly stáb sorakozott fel, DLC-k is elérhetők hozzá.
1319983200

Asura's Wrath megjelenési dátumunk is van

Amikor az Asura's Wrath-t bejelentették, és megkaptuk az arcunkba az első előzetest, leginkább azt kérdeztük magunktól: oké, ez brutális, de hogy lesz ebből játék? Nos, nem kell már sokat várnunk arra, hogy első kézből tudhassuk meg, ugyanis megvan a végleges megjelenési dátum.
1316273469

TGS 2011: Itt az Asura's Wrath előzetese is

Kissé elsiklottunk az Asura's Wrath előzetese mellett, pedig hát a Tokyo Game Show egyik legjobb anyaga ez, de tényleg. A kétperces szösszenet kellően változatos, belefért egy raklapnyi ellenfél a kisebbektől kezdve az egészen nagyokig (nagyon nagyokig), aztán kapunk egy "Folytatjuk" feliratot. Izgulunk.
1315150234

Képeken az Asura's Wrath

Körülbelül egy éve, a tavalyi Tokyo Game Show alatt mutatták be az Asura's Wrath-t, és most az idei japán játékkiállítás közeledtével egyre több információra és látnivalóra számítunk a Capcom üdvöskéje kapcsán. Ennek előjeleként a minap befutott tizenöt új kép a játékból, vessétek rá magatokat!
1314536957

Fél órás felvétel érkezett az Asura's Wrathról

Bár az Asura's Wrath stílusa sokak gyomrát megfekszi majd, az kétségtelen, hogy a Capcom és a CyberConnect2 közreműködésében készülő produktum rendkívül ígéretes. Most egy félórás gameplay felvételt nézhettek meg a játékról, a bemutatóra még a GamesCom alatt került sor.
1307523660

E3 2011: Újra mozog az Asura's Wrath

Jó pár hete mutattuk meg nektek az Asura's Wrath első előzetesét, s már akkor is azt a kövekeztetést kellett levonnunk, hogy ez a játék bizony teljes mértékben elmebeteg lesz. Most az E3-on láthatunk belőle még több mozgó anyagot, így ez a következtetésünk úgy látszik, hogy helyénvaló.
1305382418

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.
1303977600

Bemutatkozik az Asura's Wrath

Milyennek tűnik az Asura's Wrath? Nos, ez nehéz kérdés, és ennek megválaszolásában a most közzétett bemutatkozó előzetes sem segít túl sokat. Elmebeteg - igen, ez egy jó szónak tűnik rá. Véres - ez is. Cool? Minden bizonnyal, de inkább nézzétek meg szépen magatoknak.
1284563824

TGS 2010: Asura's Wrath bejelentés a Capcomtól

A .hack-sorozatot és a Naruto-adaptációkat fejlesztő CyberConnect2 legutóbb a Capcommal paktált le, közös munkájuk gyümölcse az Asura's Wrath lesz. Az akciójátékról konkrét információkból csak kevés, látnivalókból viszont annál több áll a rendelkezésünkre!