Fél órás felvétel érkezett az Asura's Wrathról

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 28.
  • Videó
Link másolása
Bár az Asura's Wrath stílusa sokak gyomrát megfekszi majd, az kétségtelen, hogy a Capcom és a CyberConnect2 közreműködésében készülő produktum rendkívül ígéretes. Most egy félórás gameplay felvételt nézhettek meg a játékról, a bemutatóra még a GamesCom alatt került sor.

Az Asura's Wrath jövőre fog megjelenni PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra (illetve a készítők szavazást indítottak egy esetleges Wii U-s változatról is), a producer leírása szerint így néz ki, mikor az ázsiai mitológiát összekutyulják a sci-fivel. Akciójelenetek terén nem kell félteni a játékot, a videó alapján még a kisebb összecsapások is látványosak, a korábban látott gigászi ellenfelekről pedig még nem is beszéltünk. Természetesen a humor sem maradhat ki, erről az első tíz perc folyamán győzödhetünk meg.

16.
16.
bence51
gooood...az egéssz epicséget elrontják a kommentátorok ezekkel a "nyögéseikkel" meg megmagyarázásaikkal basszus XD
15.
15.
bence51
Szerintem is gci jóóóóó wáááh kár hogy nemjön pc-re, nah nembaj majd boxra megszerzem :D a fürdös részen nagyot néztem whááát XD de csak jobb lessz ettöl az egész "nemveszemmagamkomolyan" dologtól XD amugy kajak kicsit Dragon Ball ugrott be amugy is fan vok :D vároos :D
14.
14.
SSJ Gábriel
Minecraftomat adnám egy ilyen játékért pc-re xD
13.
13.
molten
#10: Nagyon jó ez a videó! :)
12.
12.
molten
Ez nagyon király lesz tuti vétel!
10.
10.
Wyharka
http://www.youtube.com/watch?v=Qpviyn8ol9s

9.
9.
keiji maeda
#7: ez már nem az első hogy a srácok benézik az időt :)
8.
8.
felegyi
Hihetetlenül durva... kell!
7.
7.
ZERO88
"Fél órás felvétel érkezett az Asura's Wrathról" Aztán majdnem a videó felében azokat a hapikat látjuk XDDD Amúgy nagyon bejövős ez az Anime stílus a játékokban is csak több ilyen kellene!
6.
6.
givi6
nem vagyok oda a japán játékokért, de ez tetszik !
5.
5.
BloodyDeath
Shongokus feelling befigyel ám rendesen. Nagyon vááárom ezt a gammát ilyenek a nekem valóak. Csak apritani apritani semmi agy megmozgatos dolog, csak esztelen gihászi harcok, meg bosh fightok. Uhuhhhhuuuuuuuuu de remek is lessz
4.
4.
Dark_Temptation
2.
2.
krisztian66666
1.
1.
tath
Szerintem nem volt rossz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...