Dead Rising 2: Case West X360

Óriási siker volt a Dead Rising 2: Case Zero, ezért a Capcom nem is aprózza el a dolgokat: megcsinálják a történet epilógusát is, szintén DLC formában.
1288357977

Keiji Inafune elhagyja a Capcomot

Huszonhárom év után elhagyja a Capcomot a Resident Evil, a Dead Rising és az Onimusha játékok szellemi atyja, Keiji Inafune. A mester lépése szinte előre megjósolható volt, elvégre már többször is szóban temetni kezdte a japán játékipart, igaz, a Capcomhoz mindvégig lojális maradt.
1286349568

Dead Rising - lesz iPhone-os változat is

A Capcom a minap felfedte, hogy tervez egy speciális kiadást a Dead Risingból, kimondottan az Apple mobilkészülékét megcélozva. Még idén karácsonykor belebújhatunk az első részből ismerős Frank West bőrébe, a történet pedig szintén az előd történetével egy időben bonyolódik majd - teljes érintésvezérléssel.
1285242945

Boltokban a Dead Rising 2, itt az utolsó trailer

Megérkezett a Dead Rising második része, Chuck Greene láncfűrészeket erősít az evező két végre, és beleveti magát a zombihadsereg sűrűjébe. A megjelenést megünnepelendő a Capcom kiadta a játék launch trailerét is, amelyben két percig bámulhatjuk a kaszinóvárosi vérontást - a tolókocsis megoldás üt!
1284995280

Borzasztó játékokat fejlesztenek a japán stúdiók

Legalábbis ez a véleménye a Capcom egyik legjobb játéktervezőjének, Keiji Inafune mesternek. Mostanában egyre több japán játékkészítő nyilatkozza a saját országáról és honfitársairól, hogy képtelenek igazán jó játékokat készíteni, s lemaradtak a nyugathoz képest.
1284566602

TGS 2010: Jön a Dead Rising 2: Case West

A Dead Rising 2 előzményeit elmesélő Case Zero hatalmas siker volt, a Capcom szerint több mint 500 ezren töltötték le a DLC-t. Éppen ezért "ha már van prológus, kell egy epilógus is" alapon még egy csomagot készít a Blue Castle Games - pontosabban a Capcom Games Studio Vancouver.