The Godfather

Az Electronic Arts ajánlatát nem fogjátok tudni visszautasítani! A Keresztapa bár eltűnt néhány évre, most újra vissaztér, hogy rendet tegyen az utcákon!

The Godfather

Általános tudnivalók.

The Godfather

A The Godfahter című videojáték története

The Godfather

A szereplők részletes bemutatása.

The Godfather

A fegyverek leírása. Minden akciójátékban fontos szerepet játszanak a különféle fegyverek - a Keresztapa igen változatos kínálattal rendelkezik, érdemes végig próbálni az összes mordályt, hogy számunkra melyik a legtetszetősebb. Fegyvereket a halott ellenfelektől tudsz szerezni, illetve a - térképen kis fekete rombusszal jelölt - kereskedőktől vásárolni.

The Godfather

Tippek-trükkök

The Godfather

A The Godfather végigjátszása E/1-ben elmesélve... :)

The Godfather

Összegyűjtöttünk minden elérhető csalást, melyek esetleg megkönnyíthetik számodra a játékot, vagy netán egyszerűbben férhetsz hozzá a számos extra tartalomhoz.

The Godfather

A filmtörténetben kevés alkotás bírt olyan meghatározó erővel, mint Fracis Ford Coppola Keresztapája. A Mario Puzo regénytrilógiáját három felvonásban előadott mű számos díjat zsebelt be, és halhatatlanná tette Coppola-t. Arról már nem is szólva, hogy elindította Robert DeNiro-t és Al Pacino-t a világhír felé, a nagy öregek közül pedig visszahozta a vászonra a zseniális (és azóta már sajnos elhunyt) színészóriást, Marlon Brando-t. Éppen ezért nem jutott soha senkinek eszébe az elborult ötlet, hogy játékadaptációt faragjon belőle. Eddig…

The Godfather

1972-et írtunk, amikor berobbant a köztudatba Francis Ford Coppola filmklasszikusa, mely az Amerikában élő, olasz maffiacsaládok történetét mutatta be. A grandiózus mű Mario Puzo regény-trillógiája alapján készült, és közel húsz évig tartott, mire végleg lezárult.

The Godfather

Eredetileg The Godfather: The Game néven indította útjára a méltán híres film trilógiát feldolgozó projectjét az Electronic Arts és a Viacom Consumer Products (a Keresztapát készítő Paramount Pictures tulajdonosa). A játék a 45-től 55-ig tartó időszakot öleli fel, mely az első film történetének időszakával egyezik meg. A játékos azonban nem a megszokott karakterek szerepében találja magát, hanem egy saját karaktert kreálhat a Tiger Woods PGA Tour-ból ismert részletes karakteralkotó módszerrel. Lehetőségünk nyílik a hajstílustól kezdve, a tetoválásokon keresztül a ruházatig mindent beállítani. Ha készen vagyunk, akkor bele vethetjük magunkat a Corleone család világába.