Star Trek: Infinite Space PC

Böngésző alapú, ingyenes, hamisítatlan Star Trek játék, amely a Deep Space Nine eseménysorozatát veszi alapul.

Már készül az új Star Trek-sorozat

Izgalmas hírekkel szolgálhatunk: bár még egy darabig várni kell rá, biztosan visszatér majd a tévék képernyőjére a Star Trek. Alex Kurtzman felel érte, ő a két legutóbbi Star Trek-filmen is dolgozott.

Filmes híreket mondunk

Nem arról van szó, hogy új rovatot indítanánk vagy ilyesmi, de megint összejött néhány érdekesebb filmes hír, ezért úgy gondoltuk, érdemes lenne őket megosztani veletek egy összeállításban.

A jó, a rossz és a csúf

Ezen a héten is történtek jó, rossz és ciki dolgok a játékiparban, illetve a játékipar környékén, így most is kiválasztottunk nektek három hírt az elmúlt napokból, amikről nem szabad lemaradnotok.

Ilyen a USS Voyager az Oculus Rifttel

Thomas Kadlec saját bevallása szerint óriási Star Trek-rajongó, de odavan az Oculus Riftért és az Unreal Engine 4-ért is - nem csoda, hogy úgy döntött, összegyúrja ezeket egyetlen techdemóba.

Törölték a Star Trek: Infinite Space-t

A fejlesztésért felelős Gameforge úgy döntött, hogy leállítja a Star Trek: Infinite Space munkálatait, miután többszöri próbálkozásra sem sikerült kiadót találnia a böngészős MMO-nak. Lehetséges, hogy minőségi problémák miatt nem látott fantáziát benne egyetlen cég sem?

A Bigpoint mentheti meg az új Star Trek MMO-t?

A Battlestar Galactica Online-ról és a Farmeramaról elhíresült Bigpoint vásárolhatja meg a böngészőalapú Star Trek: Infinite Space-t, amely így elkerülheti a bezárást. Az biztos, hogy manapság nem megy jól a Gameforge-nak - az érintett MMO-n dolgozók 20 százalékát már elbocsátották.

Böngésző-alapú Star Trek játék készül

A Gameforge bejelentette, hogy egy böngésző-alapú, ingyenes Star Trek játékot fejleszt, Infinite Space címmel, amely a hazánkban is sikeresen vetített Deep Space Nine TV-sorozatot veszi alapul. A munkálatokat a Keen Games vállalta magára, kiknek a G-Force játékok portable verzióit is köszönhetjük.