Resident Evil: The Mercenaries 3D 3DS

Már a második Resident Evil készül a 3DS-re. A Mercenaries játékmód kerül itt előtérbe.
1309280400

Nem lehet törölni az új Resident Evil mentéseit

Kisebb érdekesség ütötte fel a fejét a pénteken megjelenő Resident Evil: The Mercenaries 3D kapcsán: mint kiderült, a játék mentéseit nem lehet letörölni. Bár a Capcom tagadja, nagyon úgy néz ki, hogy a kiadó a használt játékokkal való kereskedést akarta megakadályozni ezzel a lépéssel.
1309273200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egyelőre nem akar elkezdődni az uborkaszezon, még mindig van olyan cím vagy DLC, amit feltétlenül érdemes lesz kipróbálni a hét folyamán - persze csak ha megnézted az új Transformers-mozit. Végre lesz új 3DS-megjelenésünk is, ezúttal nem kisebb cím érkezik a gépre, mint a Resident Evil: The Mercenaries 3D.
1307514522

E3 2011: A 3DS friss játékfelhozatala

A Nintendo tegnap learatta a babérokat az új konzoljával, de emellett a 3DS-ről sem feledkeztek meg Miyamotoék. Sorra vesszünk az újonnan bejelentett címeket, illetve egy-egy videó formájában mozgás közben is szemrevételezzük. Mario, Luigi is visszatér, a third-party címekről már nem is beszélve.
1307473260

E3 2011: Nintendo sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Nintendo tartott utoljára sajtókonferenciát, és az biztos, hogy a Mario-fanok nem csalódtak ezúttal sem. A kiotói konzolgyártó bemutatta a Wii utódját, a rendkívül különleges kontrollert kapott Wii U-t, és láttunk új 3DS anyagokat is. Az eseményt élőben blogoltuk, hogy ne maradjon le senki.
1305538217

Tokióban játszódik majd az új Resident Evil film

Egyenesen Milla Jovovich, a Kaptár filmek bájos főszereplő hölgye szellőztette meg az új infókat a Resident Evil: Retribution kapcsán, mely zsinórban a sorozat ötödik epizódja lesz. A jövő év végén mozikba kerülő akcióbombáról a hölgy Twitter-üzenetéből tájékozódhattunk. Cooltúrálódjunk kicsit!
1305093600

Júniusban jön a Resident Evil: The Mercenaries 3D

Bár a Resident Evil: The Mercenaries 3D-t később jelentették be, mint a Revelationst, a sors mégis úgy hozta, hogy a multiplayer-orientált játék jelenhet meg először. A végleges megjelenési dátumra az új trailerből derült fény, ha minden jól megy, a június végét már a 3D-s Resivel tölthetjük el.
1303308000

Komplett tatarozáson megy át a Resident Evil 6

A Capcom producere szerint a Resident Evil hatodik része teljes átalakításon megy majd keresztül, s bár bizonyos tekintetben figyelembe veszik majd az elődök által lefektetett alapokat, az új játék mégis teljesen más lesz. Nem, nem az Operation Raccoon City-ről van szó, hanem az igazi hatodik részről.
1302076835

15 éves a Resident Evil, videón az új játékok

Igazán stílusos keretek között ünnepli a Capcom a népszerű zombis sorozatuk 15 éves fennállását. Több régi kedvenc HD-felbontásra húzott verzióját teszi elérhetővé, de idén több új címet is megjelentet a japán vállalat - ezt mutatja be az ünneplés apropóján közzétett videó.
1300892400

Mozgolódás a Resident Evil háza táján

Bár a Resident Evil új részével kapcsolatban még mindig mélyen hallgat a Capcom, a japán Famitsu magazin jóvoltából más érdekes infókat azért kaptunk a horrorsorozatról: a legfontosabb, hogy a kiadó felújítja a Resident Evil 4-et és a Code: Veronicát, illetve kiderült a Mercenaries 3D megjelenési dátuma is.
1299344400

Készül a következő Resident Evil-film

Azt hiszem, senkit nem ér különösebb meglepetésként, hogy már készül a következő Resident Evil-film, főleg, ha azt nézzük, hogy az előző irgalmatlan nagy sikert aratott. Persze a folytatás is teljes 3D-s támogatással érkezik, és remélhetőleg még több dolgot vesznek át a játékokból.