X-Men: Destiny , DS, PS3, X360

Új X-Men játék készül az Activision és a Silicon Knights gondozásában - a Destiny-ben eddig nem ismert mutánsokat irányíthatunk majd.
1311170747

Val Kilmer is szerepel az új Pókember játékban

A Comic-Con közeledésével joggal vártuk, hogy az Activision elárul majd néhány újdonságot a legújabb képregényes játékairól, a Spider-Man: Edge of Time-ról és az X-Men: Destiny-ről - bár látnivalókat még nem kaptunk a szinkronszínészek gárdája részben már bemutatkozott.
1308132027

X-Men: Destiny - az első mozgókép

Nemrégiben mutatták be a hazai mozik az X-Men: Az elsők című filmcsodát, az Activision és a Marvel ennek örömére nem hagy minket mutánsok nélkül videojáték formában sem. A Destiny nem kapcsolódik a filmhez ugyan, ám tekintve, hogy milyen bizonytalan volt a sorsa, mindenképp jó hír, hogy itt a trailer.
1307362417

E3 2011: Activision line-up, CoD Elite béta dátum

Bobby Kotick csapata bejelentette végre, hogy milyen játékokat szeretne kiállítani a héten Los Angelesben, emellett megerősítették a Call of Duty Elite névre keresztelt közösségi rendszer mindenki számára kipróbálható változatának dátumát. Szinte csak folytatásokat kapunk, de ne legyen igazunk.
1305382418

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.
1297331715

Lelőtték a True Crime-ot, nem lesz Guitar Hero sem

Az Activision tegnap éjjel bejelentette, hogy nem fejezik be a True Crime legújabb, Hong Kongban játszódó epizódját, emellett a Guitar Hero és a többi zenés címüket is jegelni fogják. Az óriáskiadó a jövőben a Blizzard játékaiba és a Call of Duty-sorozatba szeretné a legtöbb pénzt ölni.
1295273171

Befutottak az X-Men: Destiny első képei

Egy YouTube-videó formájában szivárogtak ki az első képek a Silicon Knights boszorkánykonyhájában készülő X-Men: Destiny-ről. A Too Human készítőinek új játékában ugyan egy ismeretlen mutánst alakíthatunk, de több népszerű képregényhős is visszaköszön majd a képernyőinken.
1291968053

Még egy teasert kapott az X-Men: Destiny

Örülhetnek az X-Men-rajongók, hiszen nem elég, hogy tegnap bejelentették az X-Men: The Arcade Game otthoni gépes változatainak megjelenési dátumát, mára egy újabb teaser is napvilágot látott a titokzatos Destiny-projektből. Tudjátok, ez az a játék, amiben ismeretlen mutánsokat irányíthatunk.
1288951249

3 milliónál a Starcraft II, jövőre is lesz Call of Duty

Az Activision Blizzard kiadta a harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését: ebből többek között kiderül, hogy a kiadó a vártnál jobb eredményt ért el, hogy a StarCraft II-ből mára 3 millió példány fogyott el, és hogy - milyen meglepő - jövőre is folytatódik a Call of Duty-sorozat.
1286629838

Új X-Men játék készül Destiny alcímmel

Az Activision kihasználta a New Yorkban zajló képregényfesztivált, a Comin Cont annak érdekében, hogy bejelentsen egy új X-Men játékot. A Destiny alcímmel készülő anyagban több mutánst is irányíthatunk majd, melyek közül egyik sem a film vagy a képregény főszereplője.