EVE Online: Commissioned Officer Edition PC

Újabb gyűjtői kiadással jelentkezik az EVE Online. A CCP már új projekten dolgozik, látszik, hogy az EVE-hez sem készülnek már túl sok újdonsággal.
1370242800

Hackertámadás érte a Dust 514 szervereit

DDoS-támadás érte az EVE Online-nak és a Dust 514-nek is helyet adó clustert, ezért egyelőre egyik játék sem érhető el. A készítők már dolgoznak a megoldáson, állítólag mindjárt végeznek.
1367244000

A játékosok ihletik az EVE Online-tévésorozatot

Igen, a címben két érdekességet is elrejtettünk: egyfelől a CCP bejelentette, hogy tévésorozatot készít az EVE Online alapján, és egyúttal az is kiderült, hogy a történéseit a játékosok játékbeli élményei ihletik majd.
1322485222

Régi hibákat javítanak az EVE Online-ban

Holnap masszív frissítést kap az EVE Online világa, ráadásul olyan kényelmetlenségeket javítanak a CCP Atlus munkatársai, amire már évek óta várnak a felhasználók. A készítők egy fejlesztői naplóval is megfejelték az örömteli hírt - jobb későn, mint soha.
1308670233

Lakat alatt a LulzSec egyik tagja

A jelek szerint jól halad a rendőrségi nyomozás az elmúlt hónapokban számos hackertámadásért felelős LulzSec csoport ellen. Az első gyanúsítottat - egy 19 éves fiatalembert - őrizetbe is vettek London központjában. A nyomozásban résztvevő Scotland Yardnak már bizonyítéka is van a Sony-behatolásra.
1308128429

Megtámadták az EVE és a Minecraft szervereit

Szinte minden napra jut valamilyen hír, mely újabb hackertámadásokról szól. Így esett ez most az EVE Online, a Minecraft és a League of Legends szervereivel. A Bethesdához is behatoló LulzSec csapat a tettes ismét, miután az üzemeltetők megerősítették a DDOS támadásokat.
1287385987

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az idei ősz talán legdurvább hetének nézünk elébe, a megjelenési listán egymás hegyén-hátán állnak a jobbnál-jobb játékok, sőt filmpremierből is lesz bőven. Persze selejt is akad, többek között ennek köszönhető az, hogy ilyen szép termetes lett az e heti összeállításunk. Nézzük!