Gamekapocs

Gamekapocs oldalhoz tartozó képek, cikkek és hírek gyűjteménye!

2018 legfontosabb játékipari történései

A hagyományaink folytatásaként most is összeszedtük, hogy melyek voltak az elmúlt év legfontosabb játékipari történései, és egy tizes toplistán vonultattuk fel őket. Lássuk, miről szólt 2018!

2018 legjobb játékai - szerintünk

Az olvasói szavazást követően a Gamekapocs szerkesztőségének tagjai is összerakták a maguk minilistáját: lássuk, hogy melyek voltak íróink kedvenc játékai a tavalyi esztendőben!

2018 legjobb játékai - szerintetek

Tavaly is szavazást indítottunk, hogy megválaszthassátok a 2018-as év legjobb játékait. Ezúttal nem kevesebb, mint tizennyolc kategóriában voksolhattatok a kedvenceitekre. Lássuk az eredményeket!

Kipróbáltuk: ilyen egy este a Hyp-R.ZONE-ban

Hálózatba kötött versenyszimulátorok, szabad mozgású VR, 270 fokos vetítőrendszerű repülőgépvezetés, na meg persze sok jó sör, és egy rakat retro konzol: ilyen egy este a Hyp-R.ZONE-ban.

2017 legfontosabb játékipari történései

Következzen az utolsó évzáró cikkünk, ezúttal is összegyűjtöttük, hogy melyek voltak az elmúlt esztendő legfontosabb játékipari történései. Dőljetek hátra, lássuk, hogy mi minden történt 2017-ben!

2017 legjobb játékai - szerintünk

Miután megszavaztátok az év legjobbjait, következzen a Gamekapocs szerkesztősége: ezúttal is összecsődítettük a stábot, és minden írónkat arra kértük, hogy árulja el, mely három játék volt a kedvence 2017-ben.

2017 legjobb játékai - szerintetek

A korábbi évekhez hasonlóan 2017-ben is szavazásra bocsátottuk a kérdést: melyek voltak az év legjobb játékai? Húsz kategóriában jelölhettétek meg a kedvenceiteket, most pedig eljött az idő, hogy kihirdessük a győzteseket!

Tíz játék, amivel játszanod kell halloweenkor

Közeledik október 31-e, és ennek alkalmából a Steam újabb halloweeni akciót hirdetett. Átnyálaztuk a kínálatot, és kiválogattunk tíz vásárlásra érdemes játékot belőle - csakhogy csavartunk egy picit a szűrési technikánkon.

2016 legfontosabb játékipari történései

Megérkezett az utolsó évzáró anyagunk, immár hatodik éve gyűjtjük össze nektek az elmúlt esztendő legfontosabb játékipari történéseit. Öveket becsatolni, és tessék kapaszkodni: lássuk, mi történt 2016-ban!

2016 legjobb játékai - szerintetek

Megint elrepült egy év, és ezzel együtt ti megszavazhattátok 2016 legjobb játékait. Rengetegen adtak nyomatékot akaratuknak, így lassan kikerekedett a végeredmény - olykor mi is meglepődtünk rajtuk.