Costume Quest PS3, X360

Tim Schafer és csapata visszatért, a Costume Quest című akció-szerepjáték letölthető formában érhető el PS3-ra és Xbox 360-ra - a játékhoz egy kiegészítő is kapható, Grubbins on Ice alcímmel.
1318237200

Több játékot is leleplezhet a héten a Doube Fine

A Brütal Legend óta csak apróságokon dolgozik Tim Schafer és csapata, s a jelek szerint apróságokkal is folytatják, ugyanis a héten több címet is terveznek leleplezni, és ezekkel együtt összesen hat játékot mutogatnak majd a sajtónak. Kezdhetünk izgulni?
1299219310

GDC 2011: Tarolt a Red Dead Redemption

San Franciscoban nemcsak a tömény szakmai megbeszéléseké a terep, hanem átadták a Game Developers Choice Awards díjait is, melyek ismét az iparág krémjének véleményét tükrözik. A buli házigazdája a Double Fine színeiben tündöklő Tim Schafer volt, a nagy nyertes a Rockstar tavalyi gyöngyszeme lett.
1294912800

GDC 2011: Hét GDCA-jelölést kapott a Limbo

Kihirdették az idei Game Developers Choice Awards díjátadó jelöltjeit. A Game Developers Conference részeként megrendezendő eseményen a fejlesztők nevezhetik, majd választhatják ki az elmúlt időszak legjobb játékait, így nem véletlen, hogy a Limbo is magához méltó figyelmet kaphat végre.
1292846456

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Változnak az idők: míg néhány évvel ezelőtt úgy kellett összekaparni a játékmegjelenéseket a karácsony hetére, addig mostanra meglehetősen bőséges listát sikerült összeállítani, igaz, ezúttal nemhogy nagyobb, de még dobozos megjelenések sincsenek. Azért a Back to the Future-re vetünk egy pillantást!
1292143731

Video Game Awards 2010 - a nyertesek

Idén is túlestünk a Video Game Awardson, a rendezvényen papírforma szerint egy raklapnyi új címet jelentettek be. Mi livebloggal, valamint az új bejelentések és trailerek megosztásával kedveskedtünk nektek - VGA-tudósításunkat az egyes kategóriák nyerteseinek felsorolásával zárjuk!
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1287385987

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az idei ősz talán legdurvább hetének nézünk elébe, a megjelenési listán egymás hegyén-hátán állnak a jobbnál-jobb játékok, sőt filmpremierből is lesz bőven. Persze selejt is akad, többek között ennek köszönhető az, hogy ilyen szép termetes lett az e heti összeállításunk. Nézzük!