uDraw Studio

Rajzolós játék kizárólag Wii-re a THQ-tól: a uDrawhoz egy különleges táblakiegészítő is jár!
Típus: Rajzolós, Ügyességi

Új címekkel erősít a THQ, késik az új Metro

A cím megírása közben gondolkodtam, hogy kellene ide valami "négyes metró" vicc, de inkább letettem róla. A lényeg: a THQ közölte a negyedéves pénzügyi jelentését, amiből kiderül, hogy a kiadó számtalan új játékkal készül a következő évekre, hogy így újra régi fényében tündököljön.

THQ: jó volt a Space Marine, jó lesz a Saints Row

A THQ is közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését, ebből kiderült többek között, hogy a Warhammer 40.000: Space Marine volt az elmúlt három hónap legkeresettebb THQ-játéka. A karácsonyi szezon legnagyobb ásza a Saints Row: The Third lesz.

Várakozásokon alul teljesített az új Red Faction

Megérkezett a THQ első negyedéves pénzügyi helyzetjelentése. A kiadó bevételei ugyan nőttek, de a vesztesége is több lett, ami részben annak köszönhető, hogy a nyár elején megjelent Red Faction: Armageddon eladásai nem hozták a várt számokat. A vezetőség szerint nincs nagy baj, rekorder hónapok előtt állnak.

Veszteséges a THQ, de a Homefront jól szerepelt

A THQ vesztesége ugyan nőtt az előző pénzügyi évhez képest, de a kiadó állítólag még így is tudta hozni az elvárásokat, miután a Homefront viszonylag szépen szerepelt - az észak-koreaiak amerikai invázióját feldolgozó FPS-ből 2,6 millió példányt szállítottak le az üzletekbe világszerte.

PS3-ra és Xbox 360-ra is lesz uDraw tablet

A THQ megerősítette, hogy az eddig csupán Wii-exkluzívként ismert tabletperiféria és a hozzá tartozó játékok PlayStaton 3-on és Xbox 360-on is megjelennek az év folyamán. A uDraw egyfajta rajztábla-kiegészítő, melybe beleilleszthetjük a kontrollert - eddig nem nagyon kapkodtak utána a Nintendo-tulajok.

Frissült a THQ megjelenési listája

A THQ frissítette 2011 első negyedévére vonatkozó megjelenési listáját, amiben a sok szemét mellett azért találunk néhány kívánatos címet is: a Homefrontra például már kifejezetten fáj a fogunk. Az mindenesetre elmondható, hogy lassan a legtöbb kiadó tetemes mennyiségű Kinect-címmel hozakodik elő.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az üzletek egyre inkább kezdenek ráhangolódni a karácsonyra, és a játékkiadók szintúgy: mi sem jelzi ezt jobban, minthogy az ünnepek - sőt úgy általában a december - közeledtével egyre inkább gyarapodik az értékelhetetlen casual játékok mennyisége - sebaj, azért jó címekből is akad bőven!