Uncharted: A negyedik labirintus regény, magyarul

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Kicsit elsiklottunk a hír felett, hát most pótoljuk: a játékregények magyar fordításaival is foglalkozó Fumax kiadó első 2012-es kiadványa nem más lesz, mint az Uncharted: A negyedik labirintus című könyv. Christopher Golden alkotása egy ókori mítoszt fog feldolgozni - természetesen Drake főszereplésével.

A Fumaxot valószínűleg nem kell bemutatnunk az olvasni szerető játékosoknak, a kiadó szállította többek között a Battlefield 3 és az Assassin's Creed-könyvek magyar fordítását is. A következő darab 2012 elején jelenik meg, Christopher Golden Uncharted: A negyedik labirintus című alkotásáról van szó.

A történet szerint Nathan Drake Sullivannel egyiptomi és görögországi ásatásokon nyomoz majd, hogy mi lehetett az a megdöbbentő felfedezés, ami miatt Sullivan régi barátját, Luka Hzujak régészt megölték.

"Ehhez fel kell fedniük az alkímia egyik ősi mítoszának rejtélyét, és meg kell találniuk a három régóta elveszett labirintust. Kiderül, hogy egy másik országban, egy másik kultúrában épült egy negyedik labirintus is, amely páratlan gazdagság és hatalom kulcsát rejti. A föld alatti útvesztőt rettenetes, elfeledett katonákból álló sereg, és természetesen egy szörnyeteg is őrzi. A titok pedig egyszerre kincs és méreg, paradicsom és pokol – feltéve, hogy Drake egyáltalán eljut hozzá élve" - szól a regény ismertetője, a rajongókat pedig ezek után valószínűleg nem kell sokáig győzködni a vásárlásról!

A hírt ampeeernek köszönjük!

11.
11.
Giggsy
#7: Azért szerencsére akadnak kivételek. Pl a Mass Effect regények elég jól sikerültek. Mondjuk azért ebben közrejátszhat az is, hogy nem egy külsős írónak adták ki a feladatot, hanem az a Drew Karpyshyn írta őket, aki a játék világának és történetének kialakításában is komoly szerepet játszott.
10.
10.
papailajos
9.
9.
drakecsaj
#7: Az lehet, de a sztoriban nagyon van potenciál, szerintem hozni fogja a megszokott UC színvonalat még így nyomtatott formában is.
8.
8.
Quent1n
#7: +1 ezek a regények nagyon ponyvák szvsz de ennek tuti adok egy esélyt. Jó könyvet egy doboz gyufáról is lehet írni :)

Amúgy meg a lényeg, hogy olvassunk mindegy kb. hogy mit csak olvassunk, pótolhatatlan dolog.
7.
7.
alex512
Ez szép és jó, de azért azt hozzá kell tenni, hogy szinte mindegyik játék alapján készült regény max közepes. Azért még reménykedni még lehet h ez más lesz, hiszen mindig van ezekben a játékokban potenciál, csak sokszor nem erőltetik meg magukat a szerzők...
6.
6.
Lordnekroseth
Igazán megjelenhetnének a Guild Wars os és a Catalysmos shattering is magyarul.
5.
5.
roli33
4.
4.
drakecsaj
Úúú ezt be kell szereznem *w*
3.
3.
Slik
na ez fel is került a kívánságlistára :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...