Tekken 5 PS2

A főjáték sajnos vagy szerencsére – ezt mindenki döntse el maga – a külsőségeket leszámítva szinte semmit sem változott a 11 évvel ezelőtti elődje óta. Ismét itt a Tekken a Namco-tól!

Dwight Little rendezi a Tekken-mozit

Filmadaptáció készül a Namco világhírű Tekken-sorozata alapján: a mozit Dwight Little rendezi majd, a forgatási munkálatok februárban kezdődnek.

Jet Li a Tekken mozifilmben?

A China Economic Net meg nem erősített információi szerint maga Jet Li fogja játszani a főszerepet a majdan mozikba kerülő Tekken: The Movie-ban.

Tekken 5 Dark Ressurection ingame movie

A sok szerencsés japán kissrác már jóideje tolhatja a kinti játéktermekben a Tekken 5öt és most itt egy kis ízelítő az újabb arcade verzióból!

Tekken 5: Dark Resurrection

Dark Resurrection címmel kisebb Tekken 5 update-t készül kiadni a Namco, mely már az idei karácsonyi szezonban elérhető lesz!

Tekken 5

Szó se róla, a témában túl nagy konkurenciája nincs, viszonylag kevés verekedős anyag látott az utóbbi években napvilágot, a Virtua Fighterek mellett a Mortal Kombatek hódították csak meg nagyobb sikerrel a harmadik dimenziót, no meg hébe-hóba jönnek ki közepes szintű, de hamar feledésbe merülő pankráció játékok is...

Tekken 5 Intro 2. rész

Végre eljött az idő, amikor a Playstation konzol verekedős nagyágyúja elérhető közelségbe kerül. Kedvcsinálónak itt az intro második része...