Super Mario All Stars: 25th Anniversary Edition

A csomag tartalmazza a nagy klasszikust, a folytatásként is emlegetett The Lost Levels kiegészítőt, valamint a játék második, és harmadik részét.
1296568800

4,2 milliónál tart az új Donkey Kong

Ugyan a Nintendo múltheti pénzügyi jelentésében is szerepeltek a játékeladások, pontosan, címenként lebontva nem közölt számokat a konzolgyártó-kiadó. A kiotóiak tavaly is több nagy Wii- és DS-exkluzív címet dobtak piacra, amelyek annak rendje és módja szerint többmilliós eladásokkal büszkélkedhetnek.
1293972777

Super Mario All Stars teszt

1993-at írtunk, amikor megjelent a Super Mario All Stars. A csomag a nagy klasszikus mellett tartalmazta a folytatásként is emlegetett The Lost Levels kiegészítőt, valamint a játék második és harmadik részét, felújított változatban, döbbenetesen szép, 16 bites grafikával. Most 2011 van. S az All Stars újra kapható.
1286448850

Itthon is megjelenik a Super Mario All-Stars

Pár hete még irigykedtünk a japánokra, amiért csak ők kapnak a Super Mario All-Stars huszonötödik születésnapi kiadásából, most már azonban nincs mire: a Nintendo bejelentette, hogy decemberben Európában, így többek között nálunk is kapható lesz a gyűjtői csomag.