Sniper: Ghost Warrior 2 PC, PS3, X360

Folytatódik a City Interactive meglehetősen közepes fogadtatásban részesült FPS-e.
1335783638

Bitang jó képeken a Sniper: Ghost Warrior 2

Nem hittük volna, hogy valaha is kitörő lelkesedéssel fogadjuk a City Interactive-től származó kedvcsinálókat, de pont erről van most szó. A lengyel kiadó az utóbbi időben összekapta magát, s ontja magából az ígéretesnek tűnő játékokat. A Sniper: Ghost Warrior 2 megér egy misét.
1334919600

Augusztusban jön a Sniper: Ghost Warrior 2

A lengyel City Interactive bejelentette, hogy augusztusban kerül boltokba a Sniper: Ghost Warrior második része. Kíváncsiak vagyunk, ezúttal mit hoznak össze a srácok, hiszen az első rész sem volt tökéletes, valamilyen oknál fogva mégis viszonylag sokan befizettek rá.
1332672798

20 percen át mozog a Sniper: Ghost Warrior 2

Több mint húsz percen keresztül bámulhatjuk a Sniper: Ghost Warrior folytatását mozgás közben, a sunyulós FPS tartogat némi látványos pillanatot is, elvégre a harmadik generációs CryEngine fut alatta. Vajon megtörik a jég, és a City Interactive végre életképes próbálkozást tesz le az asztalra?
1332424854

Sniper: Ghost Warrior 2 - erőssége a látvány

A City Interactive kétségtelenül ki szeretne lépni a középszerű kiadók sorából, s ennek érdekében minden eszközt megragad. Példának okáért a Sniper: Ghost Warrior folytatását a CryEngine 3 hajtja majd - legalább vizuális téren nem érheti csorba a mesterlövészes játékot. Lássuk mozgásban!
1314519958

Mozgásban a Sniper: Ghost Warrior 2

A Sniper: Ghost Warrior tipikusan olyan játék volt, amiről sosem gondoltuk volna, hogy egyszer még viszi valamire: bizonyos tekintetben éppen megütötte az elvárt szintet, de a City Interactive többi játékához képest viszonylag jól sikerült, ami az eladásokon is érződött. Nem is kellett több a készítőknek...
1305212400

Hivatalosan is készül a Sniper: Ghost Warrior 2

Ha a vad Counter-Strike lanpartyk alkalmával mindig azt ordibálták az arcodba, hogy "te k*cs*g kemper", akkor a Sniper: Ghost Warrior valószínűleg egy számodra szimpatikus játék volt. Ebben az esetben pedig lehet kezdeni örülni, mert a folytatás most már hivatalosan is készül.
1294756909

Folytatódik a Sniper: Ghost Warrior

Bár a City Interactive nyáron megjelent FPS-e nem örvendhetett éppen a legjobb kritikáknak, az biztos, hogy a kiadó portfóliójának többi tagjához képest jól teljesített. A kiadó egyik munkatársa a svéd Eurogamernek adott interjújában árulta el, hogy már dolgoznak a folytatáson.