Jurassic Park PC

A Telltale Games eddig legrealisztikusabb stílusú játéka, mely az első Jurassic Park filmet veszi alapul - öt epizódon keresztül.
1447146006

Ilyen volt a törölt Jurassic World-játék

Voltak pletykák róla, de végül sosem jelentették be a Cryptic Studios Jurassic World-játékát. A címből most előkerült néhány kép, valamint némi információt is megtudtunk róla.
1415973600

Teaselik a LEGO Jurassic Worldöt

Úgy néz ki, tényleg lesz valami a múltkori LEGO Jurassic World-pletykából, az legalábbis mindenképpen árulkodó, hogy már a LEGO Batman 3 végén is teaselték a játékot a fejlesztők.
1409839200

LEGO-játék készül a Jurassic World alapján?

Jövőre kerül mozikba a legújabb Jurassic Park-film, a Jurassic World, a pletykák szerint pedig játékváltozat is készül belőle, méghozzá a jól megszokott LEGO-köntösben. A hírt még nem kommentálták hivatalos oldalról.
1394452800

Ez a legviccesebb Jurassic Park-játék

Nagyon ritkán kapunk csak játékot Jurassic Park témában, és általában akkor sem túl jót. A mostani sem nagy szám, viszont viccesnek nagyon vicces - ebéd utánra pont megteszi!
1357306200

Videón a Source Engine Jurassic Park-modja

Már azt hittük, a Jurassic Life befejezéséig meg kell várnunk a Jurassic Park 4 megjelenését is, de a szerencsére a projekt még mindig fejlesztés alatt áll, és ennek bizonyítékául egy gameplay videó is érkezett róla.