Angry Birds 2 IPHONE, Mobil

A Rovio humoros sikerjátékának folytatása, ahol madaraink továbbra is pipák, reszkessenek a malacok!
1381402815

Megvan az Angry Birds-mozifilm rendezője

A Deadline Hollywood értesülései szerint egy vérbeli Disney-veterán rendezi a Rovio sikerjátékának filmadaptációját. Clay Kaytis dirigálta korábban az Aranyhaj és a nagy gubancot, valamint a Rontó Ralphot is.
1379412000

Iskolába megy az Angry Birds

Tananyag lesz az Angry Birds-ből, a Rovio a Helsinki Egyetemmel együtt rak össze olyan oktatási segédeszközt, ami az iskolákban használható, és maximálisan a dühös madarakat veszi alapul.
1355250641

Jó úton halad az Angry Birds-film

A Rovio Entertainment megerősítette, hogy már javában készül az Angry Birds-film, amely 2016 folyamán kerülhet a mozikba. A Gru című animációs eposz producere, John Cohen bábáskodik felette.
1353661200

A finnek Angry Birds-üdítőt isznak

Az Angry Birds sikerének egyik kulcsfontosságú titka, hogy a Rovio nemcsak játékfejlesztésben gondolkodik, remek érzékkel építgeti a dühös madarak márkáját - nemigen létezik olyan termék ma már, amiből nincs Angry Birds-változat, ha mégis akad, neki sem kegyelmeznek a finnek.
1346784173

Saját játékot kapnak az Angry Birds malacai

Ha Te is azok közé tartozol, akik sajnálták az Angry Birds malacait, kezdhetsz izgulni, ugyanis a derék sertések hamarosan visszavágnak! A Rovio spinoff játékot csinál közkedvelt sorozatához, ebben a főszerepet a dühös madarak által folyamatosan terrorizált, tojáslopó disznók kapják.
1333450807

Angry Birds animációs sorozat készül

A Rovio hivatalosan is megerősítette, hogy minden lehetséges platformon útjára bocsájtja a Dühös Madarak főszereplésével készülő rajzfilmsorozatot. A széria 52 rövid epizódot tartalmaz majd és hetente fog jelentkezni - egy évig tuti élvezhetjük a "kiterjedt" univerzum meséit.
1333362600

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!
1331823600

A Forma 1-et is beveszi az Angry Birds

Az Angry Birds-széria nem először tűnik fel a Forma 1-ben, most első alkalommal fog előfordulni, hogy a Rovio az egyik versenyzővel együttműködve népszerűsítse a játéksorozatát. Az egyik dühös madár Kovalainen bukósisakján fog feszíteni, a megállapodás értelmében pedig egy új játék is érkezik.
1330252528

Új projekten dolgoznak az Angry Birds alkotói

Bár az Angry Birds-széria gyártása nem áll le, a Rovio végre egy teljesen új projekt fejlesztésébe is belevágott, ráadásul azt tervezi, hogy a jövőben újabb stúdiókat vásárol fel magának. Nem rossz teljesítmény ez egy olyan cégtől, ami néhány éve még a csőd szélén állt.
1328688002

Ismerős játékok a közelgő Windows Store-ban

A The Verge magazinhoz közel álló forrás szerint a Windows 8 Consumer Preview-verziójában már olyan játékokat tehetnek magukévá a szerencsések a Windows Store-on keresztül, mint az Angry Birds és a Ms. Splosion Man. A beépített címek mellett más népszerű játékok között is böngészhetünk a piactéren keresztül.