PlayStation Vita Vita

A Sony második generációs kézikonzolja: brutális teljesítménnyel, mozgásérzékeléssel, érintőkijelzővel, két analóg karral és egy raklapnyi más újdonsággal.

Nem lesz ott az idei Gamescomon a Sony

Nem vesz részt a Sony az idei Gamescomon, helyette az őszi Paris Games Weekre látogat csak el. Mint tudjuk, az idei E3 és GC között mindössze szűk két hónap telik el, ezért a Sony úgy döntött, hogy az utóbbit kihagyja.

Eddig 22,3 millió PS4-et szállítottak le

A Sony közzétette a legutóbbi pénzügyi évre vonatkozó jelentését, és kiderült, hogy a japán gyártó világszerte 22,3 millió PlayStation 4-et szállított le eddig, ebből 14,8 milliót csak a 2014-es pénzügyi évben.

HWSW: Nem teljesített jól a Sony

Képtelen pénzzé tenni legendás márkáját a Sony, a konzumer üzletágak egyre mélyebbre ássák a céget. A tartalomgyártás és a képérzékelők viszont jól teljesítenek, erre építheti a cég a jövőbeni stratégiáit, írja a HWSW.

Megint változik a PlayStation Vita?

Harmadszorra is átalakulhat a PlayStation Vita, igaz, most nem érik olyan látványos változtatások a kézikonzolt, mint a legutóbb: az első tervrajzok szerint csak egyetlen fontosabb újdonság kapott helyet rajta.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április 1-jén egyetlen ökölszabály működik a játékiparban: ne jelents be semmit, mert úgysem fognak hinni neked, inkább rukkolj elő valamilyen marhasággal, hadd nevessen mindenki! Itt gyűjtjük a legjobb poénokat.

Húsvéti akciók a PlayStation Store-ban

Húsvét apropóján leárazásba kezdett a Sony, a PlayStation Store-ban több PS4-es, PS3-as és PS Vitás játék is akciósan kapható a következő hetekben. A PlayStation Plus-tagoknak természetesen további kedvezmény jár.

Méretes firmware-frissítést kap holnap a PS4

Holnap válik letölthetővé a PlayStation 4 legújabb firmware-frissítése, sőt a PlayStation Vita és a mobilos PlayStation alkalmazás is új verziót kap. PS4-en több új funkciónak is örülhetünk.

Közérdekű: hétfőn leáll a PlayStation Network

Karbantartás miatt áll majd le a PlayStation Network hétfőn. A Sony szerint két és fél órás szünetre lehet számítani, de az online játékról nem feltétlenül kell lemondanunk.

Továbbra is jól megy a PlayStation 4 szekere

A Sony Game & Network Services részleg remekül teljesített 2014 utolsó negyedévében. A PlayStation és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások bevételei 16,8 százalékkal növekedtek az előző év hasonló időszakához képest.

HWSW: Ez a Sony új stratégiája

A korábbi ígéretnek megfelelően ismertette az évek óta tartó, átfogó stabilizációs átszervezés következő nagyobb ütemét a Sony. A következő három évben már az erőteljes növekedésre fog koncentrálni - írja a HWSW.